VISUAL MERCHANDISER

Rizzo NK Damsko söker Visual Merchandiser

Vi söker en Visual Merchandiser på 35 timmar/vecka till NK damsko i Stockholm. Vi söker dig som är flexibel, älskar försäljning och exponering och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Du har dokumenterad erfarenhet av exponering och brinner för att skapa en säljande butiksmiljö. Tillträde till tjänsten sker omgående. Tjänsten är en kombinerad exponering- och säljtjänst. 


Vi söker dig som är över 18 år, du älskar mode och försäljning och ser det som en självklarhet att alltid erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik, har känsla för varuexponering och vana av att jobba i en fartfylld miljö. Du är serviceminded, ansvarsfull och flexibel och du vill bidra med positiv energi och glädje till butiken.

Vi erbjuder en arbetsplats i ständig rörelse där du får möta många spännande människor och möjlighet att utvecklas. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant mot att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen.


Let´s go together!

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast den 27 juli 2017

Ansök


Vi är en dynamisk arbetsplats med många olika kompetenser. Venue Retail Group är ett börsnoterat bolag som strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuda medarbetarna möjligheter till utveckling och delaktighet.


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2017-07-27

Dela denna tjänsten