SÄLJLEDARE - INREDNING

Med ansvar för Malmö

Primetex är ett rikstäckande företag som arbetar med i textil inredning och solavskärmning. Vi vänder oss till kunder inom offentlig miljö och har flera ramavtal och privata avtalskunder runt om i landet.


Varför jobba hos Primetex?

Därför att du som Säljledare på Primetex har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På Primetex tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra ambassadör och en god kommunikatör och kollega. Med din positiva attityd och kunskap letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra företagets processer, samt se till att kunderna är nöjda.

Vi söker dig som vill driva försäljningen framåt genom att både bygga nya samt utveckla befintliga relationer med kunder och partners. Du träffar de kunder som själva sökt sig till oss samt underhåller och expanderar de kontakter vi har med t.ex. inredare och byggföretag för att öka vår försäljning till dessa.

 

Hur kan du göra skillnad, varje dag för Primetex?

Som Säljledare på Primetex har du ett operativt säljansvar samt att du i dagsläget leder en till två säljare i det dagliga arbetet. Du tillhör försäljningsavdelningen och har ett nära samarbete och rapporterar direkt till Försäljningschefen i Sverige.

Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att hitta nya kunder. Du är en viktig del av Primetex, för dig innebär en bra dag att du har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. Du planerar och formar mycket av din egen arbetsdag. Du bokar kundbesök, förbereder produktförslag, åker på kundbesök och tar mått inför produktion av gardiner och solskydd.

Det är viktigt att du har intresse och känsla för färg och form, att du är strukturerad och noggrann. Du sätter dig in i arkitektunderlag och ritningar, tar fram koncept för textil inredning. Som person inger du förtroende och kommer med innovativa idéer och kan inspirera ditt team till att nå utsatta mål.


Din profil

- Du har bidragit till goda försäljningsresultat i dina tidigare jobb.

- Du får gärna ha någon erfarenhet av just säljarbete på fältet sedan innan

- Du är öppen, strukturerad, uthållig, självständig och resultatorienterad.

- Du har kreativ förmåga och ett välutvecklat sinne för material, färg och textil.

- Du vet att kommunikation, aktiviteter och insatser ger resultat på kort och lång sikt.

- Du innehar B- körkort.

- Du är van datoranvändare.

- Du har troligtvis arbetat inom ett entreprenörsdrivet företag och gärna med textilier.


Vi erbjuder

Marknadsmässig månadslön enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag m.m. och så erbjuder vi en roll där din insats blir centralt viktig och där du har stora möjligheter att vara med att påverka och utvecklas. Vårt företag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team med drivna kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi tror att det avgörande för hur väl du kommer att lyckas. Vi som arbetar på Primetex kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna – det vill vi också att du ska känna!

Tjänsten är en heltidstjänst och vi ser gärna att du är bosatt i Malmö med omnejd. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Anna Beltrami Gabrielsson, abg@modeverket.se eller Sandra Jönsson, sandra@modeverket.se

Urval och intervjuer sker löpande. Sista dag för ansökan är 2017-08-06

Varmt välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Malmö
Ansök senast:
2017-08-06

ansök här

Dela denna tjänsten