INKÖPSASSISTENT

On Interiör AB grundades 1999 och är ett varumärkesbolag som äger, driver och säljer en portfölj av varumärken inom hem- och inredningsbranschen. Bolaget verkar främst inom den skandinaviska marknaden men har stor kapacitet att utöka inom flertalet marknader.  

Vi söker en driven och nyfiken person med stort intresse för inredning. Du behöver vara snabblärd, strukturerad och lösningsorienterad. Du är en prestigelös person som trivs att arbeta i team och som kan arbeta med alla delar i processen. Vidare är du van att arbeta självständigt och i ett högt tempo.


Vi erbjuder dig en pulserande miljö med hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential, karriärmöjligheter och stort eget ansvar med varierande arbetsuppgifter. 

I din roll som inköpsassistent ansvarar du för att assistera dina teammedlemmar med löpande uppgifter så som orderläggning, uppföljning och bevakning av orders, prisuppdateringar, leveransbevakning och dokumenthantering. Du har även daglig kontakt med leverantörer samt tar fram försäljningsanalyser, säkerställa lagernivåer, provhantering och lägger in artiklar i affärssystemet. Du följer hela processen och ansvarar från orderläggningen till att varan är ute i butik. Vi förväntar oss även att du tar en aktiv roll i utvecklingen av inköp- och produktavdelningen.


Krav

- Du är ambitiös, självgående och effektiv.

- Du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

- Du har goda kunskaper i Excel och vana av att arbeta i affärssystem.

- Du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

- Du har relevant utbildning inom inköp.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

Tillträde 14 augusti eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Sandra Jönsson, sandra@modeverket.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

On interiörs filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med återförsäljare, agenter och tillverkare. Detta uppnås genom en effektiv och professionell organisation med motiverad och kvalificerad personal.  Hos On Interiör har återförsäljare och agenter fördelen att arbeta med flertalet varumärken under samma tak. 

On interiör erbjuder ett brett sortiment från varumärken så som Byon, Victorian, Burn Cancer, Village och Vakinme. Med en stark gemensam grund för samtliga varumärken arbetar On interiör med allt från kundstöd till leverans och kan på så sätt erbjuda kunden trygghet, stabilitet, rätt känsla och förnyelse.

www.oninterior.se


Placeringsort:
Göteborg
Ansök senast:
2017-08-11

ansök här

Dela denna tjänsten