SALES REPRESENTATIVE

OM MNO

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode. Bolaget har funnits sen 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Försäljningen sker idag till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäl- jare, agenter och producenter. Genom en effektiv och professionell organisation vill vi förmedla ett starkt engagemang i alla våra åtaganden. Vi är ca 75 personer som sitter på 3000 kvm med kon-

tor och showrooms i Hammarby Sjöstad. MnO har i över tio års tid representerat Woolrich på den skandinaviska marknaden, från och med 2017 kommer vi nu från vårt showroom i Stockholm att skapa en säljorganisation för att hantera all försäljning i Skandinavien. För mer information se www. mno.se.

OM WOOLRICH

Woolrich grundades 1830 i USA och har en lång historia i att producera högkvalitativa outdoor kläder för extrema väderförhållanden. Känd världen över för sin berömda signatur parka ”Arctic Parka”.
På 90-talet började modekoncernen WP Lavori, som då var distributör för den Europiska marknaden att skapa en licensproduktion som kom att kallas Woolrich John Rich & Bros. Det som gjorde li- censen möjlig var att WP förstod Woolrich genuina känsla för design och hållbara kläder av högsta kvalitet.

Sedan 2016 äger nu WP Lavori rätten till varumärket Woolrich över hela världen.

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare på Woolrich kommer du att ansvara för att vårda och fördjupa samarbeten med våra befintliga kunder, samt hitta möjligheter och skapa starka relationer med nya potentiella kunder. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Stockholm men du kommer jobba mot hela den skandinaviska marknaden. Du förväntas vara flexibel och styra hela försäljningsprocessen, dvs. planering, bokning av möten med kund och ansvar för fyra införsäljningar per år. Du kommer att följa upp försäljningen med dina kunder för att maximera resultat, samt bygga vidare på ett långsiktigt samarbete.

Eftersom du har ett tydligt resultatansvar, krävs det att du som person gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Planering och upprättande av försäljningsbudget, samt löpande uppföljningar, analyser och rapportering av resultat kommer att vara en viktig del av arbetet. Rapportering sker till närmsta chef. Du kommer att vara en betydelsefull person i teamet och en ambassadör för varumärket mot alla våra kunder och samarbetspartners. Vi ser därför att det är viktigt att du som person identifierar dig med Woolrich och med våra värderingar.

• Du kan tala och skriva engelska obehindrat
• Du gillar att resa mycket och har lätt för att skapa kontakter
• Du brinner för försäljning och är målinriktad
• Du tar egna initiativ och planerar din tid och ditt arbete på bästa möjliga sätt
• Du trivs i en miljö med högt tempo och mycket eget ansvar
• Du är driven, social och positiv som person

KVALIFIKATIONER

• Vi ser att du har relevant försäljningserfarenhet
• Det är meriterande om du har ett väluppbyggt kontaktnät i modebranschen
• B-körkort är ett krav!

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till jobb@mno.se senast den 30 september 2017. Ange referens WOOL-2017-01

Vi ser fram emot din ansökan!
För eventuella frågor kring tjänsten kontakta ansvarig chef – Johan Ericsson – johan.ericsson@mno.se 


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2017-09-30

Dela denna tjänsten