FRILANSANDE HERRDESIGNER

Holebrook är ett företag under positiv utveckling med ständigt ökande försäljning. Vi söker dig som brinner för herrmode med fokus på stickat. Som herrdesigner kommer du ansvara för vår herrkollektion.

 

Om tjänsten:

Vi söker en frilansande herrdesigner som kan vidareutveckla herrkollektionen. I din roll kommer du arbeta i ett team bestående av designers, inköpare och produktion. Spännande förändringar skall genomföras och vi söker en uppdaterad frilansande designer med öppet sinne. Ett tjugotal nya stilar skall inledningsvis skapas inom stickat, jersey och skjortor.

 

Kompetens:

- Textil/Modedesigner, högskola eller motsvarande nivå.

- Mycket god datorvana inom design/ritprogram.

- Stor förståelse för en nära kommunikation med både inköp och marknad.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

- Arbetserfarenhet inom modebranschen. 

 

Personliga egenskaper:

Du är van vid uppdragsbeskrivningar med kommersiellt fokus och levererar skisser till utsatt deadline. Du är strukturerad, arbetar självständigt och tar gärna egna initiativ men uppskattar samtidigt värdet av att vara en del i ett team och har lätt för att samarbeta. Du är kreativ, entusiastisk, prestigelös och tycker om att jobba i ett högt tempo.

 

Placering

På distans alternativt på Holebrooks huvudkontor i Ulricehamn.

 

Tillträde:

Snarast under hösten 2017.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Mattias Olsson på mattias@modeverket.se  

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

 

Om bolaget:

Holebrook är ett svenskt varumärke med stickat mode i fokus där kvalité, känsla och attribut är viktiga ledord. Design och inköp görs från huvudkontoret i Ulricehamn och all produktion sker i Europa. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet, fina kvalitéer och traditioner. I våra kollektioner ingår även jersey, vävt och accessoarer.

Vi växer och behöver därför förstärka vår produktionssida ytterligare.

Vi är idag 12 anställda och omsatte under 16/17 44,5 miljoner SEK. Största marknaden är idag Sverige men vi arbetar även med agenter och distributörer i Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Holland, Tyskland och USA. 

Läs mer om Holebrook här: http://www.holebrook.com


Placeringsort:
Sverige
Ansök senast:
2017-10-05

ansök här

Dela denna tjänsten