INKÖPS- OCH DESIGNASSISTENT

Holebrooks försäljning ökar och är ett företag under positiv utveckling. Därför behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en person till produktionssidan. Vi söker dig som brinner för stickat mode, textil, hållbarhet och kollektionsbyggnad. Som inköp/designassistent kommer du vara en brygga mellan avdelningarna samt stödja där behovet finns.

 

Om tjänsten:

Vi söker en assistent med ambitionen om att bli självständig designer eller inköpare på Holebrook. I din roll kommer du arbeta i ett team bestående av designers, inköpare och produktion. I det dagliga arbetet kommer du vara med i kollektionsbyggnad, skissarbete, instruktionsarbete, måttlistor, labdips samt presentationer.

 

Kompetens:

- Textil eller designutbildning, högskola eller motsvarande nivå.

- Mycket god datorvana inom kontorsprogramvara samt design/ritprogram.

- Stor förståelse för en nära kommunikation med både marknad och sälj.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

- Arbetserfarenhet inom modebranschen. 

 

Personliga egenskaper:

Du är lösningsorienterad och flexibel med hög kreativitet samt kommersiellt fokus. Under året kommer flera intensiva perioder så du bör vara van vid ett stundtals högt tempo. Du är självständig, tar gärna initiativ och uppskattar samtidigt värdet av att vara del av ett team. Du har ett strukturerat arbetssätt samt jobbar gärna effektivt och målinriktat.

 

Övrigt:

Placering för tjänsten är på Holebrooks huvudkontor i Ulricehamn.

 

Tillträde och tjänst

Snarast under hösten 2017. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde omgående.

 

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Mattias Olsson på mattias@modeverket.se  

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

 

Om bolaget:

Holebrook är ett svenskt varumärke med stickat mode i fokus där kvalité, känsla och attribut är viktiga ledord. Design och inköp görs från huvudkontoret i Ulricehamn och all produktion sker i Europa. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet, fina kvalitéer och traditioner. I våra kollektioner ingår även jersey, vävt och accessoarer.

Vi växer och behöver därför förstärka vår produktionssida ytterligare.

Vi är idag 12 anställda och omsatte under 16/17 44,5 miljoner SEK. Största marknaden är idag Sverige men vi arbetar även med agenter och distributörer i Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Holland, Tyskland och USA. 

Läs mer om Holebrook här: http://www.holebrook.com


Placeringsort:
Göteborg Västsverige
Ansök senast:
2017-10-05

ansök här

Dela denna tjänsten