BUTIKSSÄLJARE STOCKHOLM

Om bolaget

F-Division Group AB startade 2006 i Göteborg. Bolagets produktfokus är egen designade skor och accessoarer under varumärket Sneaky Steve. Idag säljer bolaget sina produkter både genom starka skohandlare och genom egna butiker i 10 olika länder. Bolagets omsättning uppgår till ca 48 miljoner SEK och kontor finns idag i både Göteborg samt Stockholm.

 

Om tjänsten

Sneaky Steve öppnar ny butik i Stockholm på Gamla Brogatan! Vi behöver därför förstärka vårt Stockholmsteam med både Heltidsäljare och Extrapersonal. Som säljare hos oss kommer du att arbeta både i vår nya butik och i vår butik på St Paulsgatan på Söder. Arbetet innebär försäljning av skor och accessoarer i butik. Vi strävar alltid efter ett varmt och personligt möte med våra kunder och därför är det viktigt att du trivs med denna typ av försäljning.

 

Profil vi söker för heltidstjänst

Vi söker dig som har arbetat med personlig försäljning i någon form innan under något år eller två. Du är öppen och engagerad som person och trivs med högt tempo i ditt dagliga jobb. Ditt fokus är alltid kunden i centrum och att göra det lilla extra som krävs för att ge bästa möjliga service. Har du dessutom branschbakgrund ifrån Sko eller Mode är det ett extra plus. Sen gör det inget om du är tokig i skor. Det är vi.

 

Profil vi söker för extrapersonal 

Här söker vi dig som redan arbetar med försäljning i butik, men som vill ha fler timmar per vecka alternativt dig som söker extra jobb bredvid studier. I övrig värdesätter vi samma kvaliteter här som för heltidspersonal där öppenhet och engagemang är viktiga delar samt din känsla för kund och hög servicegrad.

 

Ansökan

Vi kommer att hantera ansökningar löpande och då vi öppnar vår butik på Gamla Brogatan redan i oktober behöver vi din ansökan i form av CV (gärna med bild) och ett kortare personligt brev snarast.

Du sänder din ansökan till Sofia Söderström på Sneaky Steve på e-mail: sofia@fdivision.com


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2017-10-05

Dela denna tjänsten