INKÖPSCHEF

Swedemount Sportswear & Fashion AB som grundades år 1991 driver 12 butiker under namnet Sportshopen i Västsverige. Sortimentet består av kläder och skor från ledande märkesleverantörer inom Sport, Outdoor, Street & Fashion. Här ingår även utveckling av flera egna varumärken där Swedemount är det största. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Läs mer på www.sportshopen.com 


Detta är tjänsten för dig som har en genuin känsla för att nå den bästa affären och som trivs i ett entreprenörspräglat bolag. Vårt bolag är i en expansiv och positiv fas vilket färgar både våra affärer och hastigheten i våra beslut. Tjänsten är operativt präglad och du kommer att vara engagerad i det dagliga ansvaret för inköpsfrågor samt budget med ett parallellt eget ansvar för ett mindre antal externa varumärken. Ditt budgetansvar rör både inköp av externa varumärken såväl som egen produktion, där just de externa inköpen kommer att vara tongivande i ditt löpande arbete. I rollen ingår ansvar för personal på inköpsavdelningen och du ingår i den operativa ledningsgruppen för bolaget samt rapporterar direkt till VD. Ditt ansvar kräver, utöver känsla för rätt sortiment, en god erfarenhet och förståelse för nyckeltal och lönsamhet i inköpsarbetet. 

 

Din erfarenhet bygger gärna på goda erfarenheter av inköpsansvar i retailpräglade bolag inom sport och modebranschen. Det kompetenskravet är extra meriterande för oss. Ditt ledarskap är prestigelöst och öppet och du är van vid både ett högt tempo och tydlighet i ditt arbete med affärerna vi gör samt i kommunikationen med vår personal. Du har tidigare haft en motsvarande position under några år alternativt ett tyngre ansvar som inköpare och ser nu detta som ditt naturliga nästa stege. Utöver detta har du god vana av arbete i affärssystem i ditt dagliga arbete. Vi ser gärna också att du har en relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande för denna tjänst.

 

Som person är du engagerad och starkt resultatdriven, men också prestigelös och in-lyssnande. Du har en naturlig fallenhet för att driva våra affärer framåt och du trivs väldigt väl med de utmaningar och möjligheter som finns i inköpsansvaret för retailpräglade bolag med snabba och korta beslutsvägar. Du tycker om ett nära samarbete med ägare för bolaget och övriga personer i ditt team. För dig är också laganda och vinnarmentalitet centrala delar av din personlighet.

 

Placering: Vi har kontor i både Grebbestad och Göteborg. Placering för tjänsten blir därför delad med närvaro på båda orterna efter överenskommelse.

 

Ansökan: I denna process samarbetar vi med Modeverket. För eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att sända ett e-mail till Mattias Olsson på mattias@modeverket.se

 

Vi går igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Göteborg Västsverige
Ansök senast:
2017-10-13

ansök här

Dela denna tjänsten