UTESÄLJARE

Vi söker Utesäljare till vårt östra distrikt

 

Älskar du försäljning, gillar skor och vill vara med på en spännande resa?

 

Då kommer du bli en viktig del av Brunngårds fortsatta expansion. Brunngård är den ledande leverantören av skotillbehör till sko- och sportbranschen i Norden. Återförsäljarna är fristående handlare och de marknadsledande aktörerna inom respektive bransch. Vi har en stor passion för det vi gör och vill hela tiden ta allt ett steg längre och bygga en verksamhet i mästarklass. Är du engagerad, resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål, tror vi att du är rätt person att utveckla Brunngårds verksamhet på det östra distriktet.  

 

Jobbet
Ditt huvudsakliga ansvar som säljare är att utveckla Brunngård på ditt distrikt. Det innebär att utveckla befintliga kunder samt aktivt söka och etablera nya affärsrelationer. Du följer Brunngårds övergripande försäljningsmetodologi och ramverk, men har frihet att med högt driv och gediget affärsmannaskap hitta vägar att nå dina mål.   

 

Kvalifikationer
Du är redan idag en bevisat skicklig säljare, helst med några års erfarenhet som resande säljare. Har du dessutom verkat inom branscherna sko eller sport är det ett extra plus.

- Några års erfarenhet av försäljning genom B2B inom retail är starkt önskvärt
- Kan påvisa goda försäljningsresultat.
Utbildning minst gymnasienivå, gärna med påbyggnad inom försäljning.
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
- God datavana, erfarenhet att jobba i CRM systemet Lime är ett plus.


Personliga egenskaper
Brunngård lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som i hög grad ska samspela med företagskultur och kärnvärdena engagemang, tillgänglighet och framåtanda.

- Högt engagemang, affärsmannaskap och resultatorienterad.
- Drivs av att nå uppsatta mål.
- Drivkraft att utföra självständigt arbete.
- Strategisk.
- Social och utåtriktad. Kunden i fokus!
- Professionell med förmåga att skapa och upprätthålla kundrelationer.
- Prestigelös med god samarbetsförmåga.
- Noggrann.
 

På Brunngård gör vi det tillsammans! Det är personalen som gör skillnad och företaget är noga med att erbjuda personlig och professionell utveckling. Ersättningspaketet är marknadsmässigt och rymmer allt som krävs för att du ska kunna göra ett bra jobb.

 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sänd gärna in din ansökan snarast möjligt.        

I denna process samarbetar vi med Modeverket. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Bunge Lindroos på malin@modeverket.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Sverige
Ansök senast:
2017-10-27

ansök här

Dela denna tjänsten