DESIGNTEKNIKER/INKÖPSASSISTENT

Team Sportia är en kedja bestående av ett åttiotal lokala sporthandlare. Gemensamt för våra butiker är att de ägs och drivs av hängivna eldsjälar som själva är aktiva och vet det mesta om det lokala föreningslivet. Och som alla har ett genuint intresse för sportartiklar och gärna delar med sig av sina detaljkunskaper inom idrotter som fotboll, cykling, simning, löpning och träning. Genom olika samarbeten stödjer vi ca 1 500 idrottsklubbar och föreningar runt om i landet och sedan 2010 är vi stolt sponsor av En Svensk Klassiker. Huvudkontoret ligger i expansiva Viared, Borås.

Varumärket North Bend bildades 1987 och har sedan dess utvecklat sport-och funktionsplagg i 30år. North Bend erbjuder trendiga, kommersiella sportkläder till rätt pris och finns idag representerade på åtta europeiska marknader och fortsätter hela tiden att växa. Mer info på www.northbendsportswear.com

 

DESIGNTEKNIKER / INKÖPSASSISTENT

Om tjänsten:

Vi behöver nu stärka vårt team med ytterligare en person inom design -/ inköps teamet på North Bend. Vi söker dig som brinner för sport, textil, hållbarhet och kollektionsbyggnad och som gillar att arbeta i team. Som designtekinker/inköpsassistent kommer du arbeta i ett lag bestående av design, inköp och produktion. I det dagliga arbetet kommer du vara med i processen av kollektionsbyggnad för North Bend med skissarbete, instruktionsarbete, måttlistor och andra designtekniska uppgifter, men också assistera inom inköp/produktion.

Du kommer med andra ord att vara en brygga mellan både design och inköp. Utöver det kommer du också att medverka i projekt som till ex vid olika inköpsmässor både i Sverige och utomlands.

 

Kompetens:

- Designtekniskutbildning, högskola eller motsvarande nivå, gärna med inriktning sport och funktionsplagg.

- Mycket god datorvana inom kontorsprogramvara samt design/ritprogram.

- Stor förståelse för en nära kommunikation med både marknad och sälj och inköp.

- Goda kunskaper i svenska och engelska.

- Arbetserfarenhet inom sportbranschen är ett plus men inget krav. 

 

Personliga egenskaper:

Du är kreativ och flexibel samt har ett kommersiellt fokus. Under året kommer flera intensiva perioder inför så du bör vara van vid ett stundtals högt tempo. Du är självständig, tar gärna initiativ och uppskattar samtidigt värdet av att vara del av ett team och tänker ” laget före jaget ”. Du har ett strukturerat arbetssätt samt jobbar gärna effektivt och målinriktat och det viktigaste av allt, att du är positiv och engagerad!

 

Placeringsort och Ansökan

Placering: Team Sportias huvudkontor i Viared - Borås

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Wahlgren på helena@modeverket.se 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Göteborg Västsverige
Ansök senast:
2017-10-26

ansök här

Dela denna tjänsten