TEKNISK DESIGNER

Clique är en bred profilkollektion av högkvalitativa basplagg och accessoarer - sannolikt Europas starkaste profilkoncept - som är gångbara inom ett brett spektrum av tillfällen och verksamheter. Vad som utmärker Clique är dess spännvidd av färger och storlekar för både män, kvinnor och barn. Produktionen sker främst i Asien och distribution sker i 17 länder i 3 världsdelar. Clique är ett av New Wave Groups ledande profilvarumärken.

 

Om tjänsten

Som Teknisk Designer hos oss kommer du att vara en del av ett konceptteam som tillsammans jobbar med produktutvecklingen för varumärket Clique. Du blir en viktig del i arbetet med att ständigt förbättra och utveckla passformen samt designen kring våra plagg, vilket innebär arbete med både måttlistor, avmätning av prover, provkommentarer och plaggskisser likväl som val av material och färger. Du kommer att arbeta brett gällande våra produkttyper som innebär allt från t-shirts och sweatshirts till jackor och väskor.

 

Erfarenhet och bakgrund

Du har arbetat i en liknande position tidigare under några år med produktutveckling av textila plagg. Du har en grundläggande förståelse för mönsterkonstruktion och god erfarenhet av arbete med måttlistor samt en allmänt god förståelse för hela arbetsprocessen från skiss och prover till färdig produkt. Din textila utbildning för tjänsten är relevant samt att du är kunnig i något ritprogram, PLM system och kan hantera bilder digitalt.

 

Din profil

Vi välkomnar dig som är van att jobba självständigt men som också har förmåga att samarbeta i ett team. Du uppskattar att arbeta i ett litet, men skickligt utvecklingsteam där du också kan bidra med nya idéer. Det är viktigt för rollen att du har en stor förståelse för våra kunders höga krav på både passform och kvalité. Du har också en god förmåga att uttrycka dig väl både skriftligen och muntligen i såväl det engelska som svenska språket. Som person är du både dedikerad och lyhörd i din yrkesroll samt trygg och prestigelös som person. 

 

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Du utgår från New Wave Mode i Dingle och tjänsten innebär ca 3-4 internationella helveckorsresor per år.

 

Ansökan

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Charlotta Persson på charlotta@modeverket.se  

Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Göteborg
Ansök senast:
2017-11-05

ansök här

Dela denna tjänsten