SÄLJARE LACOSTE SKOR

Om tjänsten

Selected Brands söker en Säljare till Lacoste Skor med placering på HK i Göteborg. Som säljare har du ett helhetsansvar för ett eller på sikt flera varumärken med fokus på försäljning. 

Arbetsuppgifter

- Lägga upp strategi och mål avseende försäljning för varumärket.

- Planera, leda och driva försäljningen i Sverige för att uppnå de uppsatta försäljningsmålen.

- Kontinuerligt följa upp och säkerställa att försäljningen i sker enligt plan för nya respektive existerande kunder.

- Upprätta och ansvara för prisstrategi, prissättning, försäljningsbudget och prognoser.

- Planera, genomföra, följa upp och utvärdera försäljningsdrivande aktiviteter och event, inklusive upprättande av aktivitetsplaner tillsammans med marknadsavdelningen.

- Anordna säljmöten för regionen inför varje ny införsäljning samt löpande kommunicera relevant information till de övriga Nordiska och Baltiska länderna.


Din profil 

Vi söker dig som brinner för försäljning, har en passion för kunden och motiveras av att skapa personliga kontakter. Du har även möjlighet att tillbringa en stor del av din tid på resande fot.
Du arbetar självständigt och kan hantera flera saker samtidigt. Som person ska du ha lätt för att samarbeta och vara flexibel. Du ska ha lätt att fatta egna beslut och ta initiativ. Du ska vara utåtriktad med god social kompetens. Som säljare ska du på ett affärsmässigt och entusiasmerande sätt leda och stödja de övriga länderna för att ni tillsammans ska uppnå de uppsatta försäljningsmålen. 

Om företaget

Selected Brands Nordic AB grundades år 1992 i Göteborg och är idag ett av de ledande distributionsföretagen inom mode i Norden och Baltikum. Affärsidén är att distribuera och företräda starka internationella varumärken inom skor, kläder och accessoarer. För mer information om bolaget, vänligen besök vår hemsida: www.selectedbrands.com 

Placering och tillträde

Placering är på huvudkontoret i Göteborg.

Tjänsten är på heltid och tillträde omgående.

Ansökan och kontakt

Är detta en utmaning som skulle passa dig?

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Helena Wahlgren, helena@modeverket.se eller 0709-151858. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka gärna in ditt CV med en personlig ansökan redan idag!


Placeringsort:
Göteborg
Ansök senast:
2017-11-02

ansök här

Dela denna tjänsten