SALES REPRESENTATIVE

Att designa och utveckla väskor och accessoarer av högkvalitativt läder och canvas är vår stora passion. Vi arbetar konsekvent med att skapa produkter som håller hög kvalité även stilmässigt och där vi inte lägger någon större notis till de kortsiktiga trenderna utan där vi istället skapar produkter som kan leva generation efter generation. BARON som ägs av familjen Adelswärd och nästa år firar vi 40 år. Huvudkontoret ligger i Helsingborg och vi har en egen butik på Humlegårdsgatan 19 i Stockholm. 


Arbetsuppgifter 

Som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli att jobba med hela vår produktportfölj samt driva och utveckla affärerna tillsammans med våra kunder inom modesegmentet i Sverige (t.ex. NK, Åhléns City, Best of Brands, Marty m.fl.)

Utöver det kommer du att:

- Maximera försäljningen och lönsamheten för våra kunder och för BARON.

- Delta på modemässor (Köpenhamn 2 ggr/år) och andra butiksevent under året.

- Besöka våra befintliga och nya kunder regelbundet (2–3 dagar/veckan) och etablera långsiktiga och solida relationer

- Jobba aktivt med nykundsbearbetning.

- Agera konsultativt och utveckla kundens väskkategori och sälja in nylanseringar, kampanjer och andra marknadsaktiviteter.

 

Kvalifikationer och Personliga egenskaper 

Vi söker dig med har ett brinnande intresse för försäljning och trivs med telefonen som arbetsredskap, samt älskar vara ute hos kunder och göra affärer. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus.

Vi ser gärna att du har B-körkort och minst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller marknadsföring. Ett intresse för mode, försäljning och detaljhandeln är en självklarhet ett stort plus.

 

Placering:
 Tjänsten är på heltid i Helsingborg eller Stockholm.

 

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-01-31, urval och intervjuer sker löpande. 

Kontakt person


Pär Berglund

par@baron.se

042-159000


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2018-01-31

Dela denna tjänsten