INNESÄLJARE

Morris Stockholm

Morris har på 12 år blivit ett etablerat varumärke för killar och tjejer som gillar klassiska kläder som tolkats med ett modernt formspråk. Morris finns idag representerat i de bästa butikerna i modefackhandeln i Skandinavien. Morris behöver nu komplettera teamet med ytterligare en kompetent medarbetare.

 

Vi söker nu en innesäljare/administratör till vår kundserviceavdelning!

Som medarbetare på vår kundservicetjänst blir du en mycket viktig del i kundupplevelsen. Vi söker dig som är positiv och som möter alla kunder med högsta positivitet. Vårt mål är att alla kunder ska bemötas med strålande service av bästa kvalitet.

Du är en flexibel person som har känsla för service och gör allt för att åstadkomma lönsamma affärer. Rollen är kombinerad där administrativa uppgifter varvas med försäljningsstimulerande aktiviteter.

Tidigare erfarenhet av proaktiv försäljning är ett krav och att du har vana av att arbeta administrativt i affärssystem samt i officepaketet. Du kommer arbeta aktivt med kundrelationen, ha god produktkunskap och en sträva efter att överträffa förväntningarna.

Vi ser att du är positiv, engagerad och proaktiv i ditt arbetssätt. Vidare är du resultatinriktad och vill driva verksamheten mot uppsatta mål. 

Vi erbjuder 

Du ges möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke med hög tillväxt där du själv har möjlighet att påverka rollen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med placering på HK i Borås.


Ansökan: 

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Charlotta Persson (charlotta@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Sverige
Ansök senast:
2018-01-18

ansök här

Dela denna tjänsten