VD MED SORTIMENTSANSVAR

Operativ VD - Med sortimentsansvar

Om Lars Wallin

Lars Wallin är ett starkt etablerat varumärke inom det exklusiva, kvinnliga modesegmentet, idag med en stark nisch mot coture och festbetonade klänningar. Företaget inleder nu en omfattande varumärkesresa där expansion mot nya marknader och produktområden står i fokus. För varumärket väntar en spännande tillväxtfas där en organisation med ett starkt varumärke som plattform ska byggas upp och där entreprenörsanda och ett stort hjärta för varumärket blir viktiga nycklar.

 

Om tjänsten

Vi söker nu en operativ VD med främsta uppgift att leda och påbörja denna resa både strategiskt och operativt. En person med god erfarenhet från inköp, produktion och produktutveckling, men också med ett brett affärsmässigt perspektiv för att kunna säkerställa övergripande prioriteringar, fokus och kvalitet. Tjänsten innefattar även budget- och försäljningsansvar vilket kräver starkt intresse och erfarenhet av detta sedan tidigare. Initialt innebär rollen ett brett område av arbetsuppgifter då personen kommer vara en av de första på plats i teamet. På sikt kan denna roll komma att innebära stora möjligheter både organisatorisk, & förtjänstmässigt.

 

Din roll

Din roll innebär att skapa och ta fram sortimentet för kommande kollektion, men också att  säkerställa både det kommersiella & varumärkesbyggande uttrycket såväl som det mer inköps-, design- och produktionsstrategiska arbetet. Du arbetar nära företagets styrelse med att implementera strategier och att omsätta dessa i handling med rätt kvalitet och genomförande. Du spelar en avgörande roll i den dagliga verksamheten för att arbeta mot uppsatta afffärsmål definierade i vår femårsplan för verksamheten. Du har ett stort intresse och känsla för varumärkesbyggande och positionering, vilket är avgörande för att säkerställa varumärkets identitet och kärnvärden. Ditt arbete innebär såväl operativ som strategiskt ansvar för Lars Wallin AB.

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom textil- och/eller design samt med god erfarenhet/utbildning inom företagsekonomi och inköp. Du är en ”doer” som drivs av entreprenörstänk och trivs i rollen som motor. Du har tidigare erfarenhet från inköp, design och produktion inom mode/textilbranschen. Du har god vana av Officeprogrammen och hanterar designverktygen Illustrator och Photoshop väl samt har goda kunskaper i Engelska. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet från att ha arbetat med återförsäljning av varumärken samt att du varit verksam i ett mindre bolag/verksamhet. Även erfarenhet från online marknadsföring inklusive direkt arbete med sociala medier är meriterande, men inget krav. Du har ett stort intresse för mode och trender och har ett affärsmässigt sinne samt brinner för kommersiellt mode och varumärken.

Är du en energisk, engagerad och prestigelös person med stort intresse för mode, varumärke och affärer? Är du en person som drivs av utmaningar och möjligheter? Är du en person som vill göra skillnad och vara en nyckel i att ta varumärket Lars Wallin till nästa nivå och göra det till en ännu starkare spelare på marknaden? Då är du den vi söker.

 

Tjänst och Placering

Tjänsten är på tillsvidare med start omgående. Placering i Göteborg.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Olsson, mattias@modeverket.se

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök här"

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Göteborg
Ansök senast:
2018-01-21

ansök här

Dela denna tjänsten