VARUHUSCHEF

Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag.


Är du en driven, passionerad detaljhandelsperson som är redo för ett av de största och roligaste jobben i branschen?

Som Varuhuschef på Åhléns City Göteborg är du en genomförare och ansvarar för att driva försäljning och lönsamhet i varuhuset. Genom kampanjer och aktiviteter med högsta kvalitet skapas upplevelser och resultat och kunderna skall mötas av engagerade och serviceorienterade säljare med god produktkunskap.

 

Rollen som Varuhuschef innebär

- Det yttersta ansvaret att operativt och strategiskt leda och utveckla Åhléns näst största varuhus

- Att målmedvetet och med stort driv optimera försäljning och lönsamhet

- Att skapa den bästa kundupplevelsen

- Ett coachande och närvarande ledarskap för ett väl fungerande team som brinner för Åhléns och för försäljning

- Ansvar för intern information, ett aktivt arbete för god arbetsmiljö och Åhléns hållbarhetsmål

Varuhuschefen arbetar för att uppnå mål för försäljning och kundnöjdhet på både kort och lång sikt. Medarbetarna i ditt varuhus är, avdelningschefer, säljare, och visual merchandisers. Till din hjälp har du även HR business partner, centrala visual merchandisers och administrativt stöd.

 

Placering

Tjänsten är placerad på Åhléns City Göteborg i Nordstan men du kommer också att delta i möten på Servicekontoret i Stockholm och rapporterar till Regionchef på Åhléns.

 

Ansökan och kontakt 

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Olsson (mattias@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök här".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under processens gång. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Placeringsort:
Göteborg
Ansök senast:
2018-01-21

ansök här

Dela denna tjänsten