BUTIKSSÄLJARE - STOCKHOLM

Eton, grundat 1928, är världsledande inom marknaden för premiumskjortor och accessoarer för män. Produkterna säljs via såväl egna Eton Brand Stores som varuhus och i fristående butiker. Eton har totalt 1 400 försäljningsställen på över 40 marknader runt om i världen. Huvudkontoret ligger i Gånghester, Borås. Eton omsätter årligen mer än en halv miljard kronor. För mer information, besök www.etonshirts.com.

 

Butikssäljare Eton Stockholm

Etons butiker i Stockholm behöver heltid- och deltidspersonal.

Om du vill ha möjlighet att bli en del av Sveriges bästa skjorttillverkare och som huvudsakliga uppgift finnas till för kunden ska du söka till oss på Eton. Du har förmågan att lyssna in kundens behov, uppfylla kundens önskemål, tillhandahålla produktkunskap, inspirera och sälja. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att ge Etons kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Att aktivt arbeta med att utveckla och förbättra ditt sälj samt service för att överträffa uppsatta försäljningsmål och nyckeltal

- Att du håller ordning i butik och lager samt följer uppsatta rutiner

- Att medverka vid kundaktiviteter

- Att du kontinuerligt håller dig nyfiken och uppdaterad om våra produkter och tjänster

 

Eton är ett snabbt växande företag och om du har viljan att utvecklas kommer företaget att ge dig chansen att växa professionellt både i grupp och individuellt. Som person är du driven, engagerad och har en vilja av att alltid förbättra det du gör. Du brinner för att alltid ge alla kunder en förstklassig service och kan hantera det på både svenska och engelska. Du har god erfarenhet av butiksbranschen och kan arbeta strukturerat även när tempot är högt.

 

Heltidstjänst innebär en tillsvidareanställning. Både heltid- och deltidstjänsterna kommer med 6 månaders provanställning.

Skicka ditt personliga brev samt CV med foto till jakob.lunden@etonshirts.com. Markera din ansökan med ”Butikssäljare heltid Sthlm” eller ”Butikssäljare deltid Sthlm”. Intervjuer kommer att ske löpande.  


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2018-02-10

Dela denna tjänsten