SUPPLY CHAIN MANAGER

Sandqvist är ett växande företag och nu söker vi en Supply Chain Manager. Vi söker dig som har både stort kunnande inom logistik och inköp samt projektledningserfarenhet. Du ser både helhet och detaljer, är affärsmässig och sporras av värdeskapande i ett snabbt växande företag.

 

OM ROLLEN

Som Supply Chain Manager ansvarar du för våra inköp och logistik. Här driver du och säkerställer våra processer och logistikarbetet tillsammans med vår produktchef och inköpare/planner.

Rollen innebär ett övergripande ansvar för lagret och att utveckla kvalitet och leveranssäkerhet. Du säkerställer varuflödet med rätt vara, i rätt tid och kvantitet i alla våra kanaler. I det dagliga arbetet ansvarar du för lageroptimering och att identifiera, följa upp och förbättra nyckeltal för bland annat lager, leverans och service. Som Supply Chain Manager ansvarar du även för att driva och utveckla interna flöden och rutiner samt logistikprojekt till utsatta mål. I tjänsten ingår även resor till våra producenter och lager.

 

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER ÄR VIKTIGA

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av logistik eller distribution mot konsumenter och slutkunder. Som person vill du göra skillnad och har en förmågan att effektivisera arbetet och att driva affären framåt. Vi blir extra förtjusta om du har en högskoleutbildning med teknisk eller logistisk inriktning. Har du dessutom tidigare haft personalansvar är det ett plus. Då detta är en roll med många olika kontaktytor är det centralt att du har lätt för att samarbeta, gillar utmaningen och vill jobba i ett entreprenörsdrivet snabbväxande bolag.

- Tjänsten är på heltid med tillträde under våren 2018.

- Placeringen är på vårt huvudkontor i Stockholm.


ANSÖKAN


Sista ansökningsdag är 2018-01-31

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. Urval och intervjuer sker löpande därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, kontakta Senior Recruiter, Anna Beltrami Gabrielsson abg@modeverket.se.

 

Besök oss gärna på  www.sandqvist.net

Sandqvist Bags & Items tillverkar och säljer väskor och accessoarer med fokus på hållbarhet, stil, funktion och skandinavisk enkelhet. Vi har en djup förankring i både nordisk natur, outdoor-liv och urbant mode, med en mycket stark varumärkeshistoria och en unik tydlighet i formspråket. Vi är idag 50 anställda, har ca 600 återförsäljare i 35 länder, fem egna butiker samt en global e-handel. Vi sitter i fina lokaler på Långholmsgatan i Stockholm. Sandqvist har vuxit stadigt sedan starten 2004 med god lönsamhet och blev utsedda till årets Superföretag 2014 av tidningen Veckans Affärer. 


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2018-01-31

ansök här

Dela denna tjänsten