DESIGNER

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.


Älskar du sport och sportprodukter? Vill du jobba på Sveriges mest spännande inköpsavdelning och vara med och aktivera världen? Just nu söker vi en Designer som vill arbeta i vårt team!

Din roll
Som Designer för våra Exclusive Brands kommer du designa och produktutveckla konfektionsprodukter för dam, herr och junior inom våra egna varumärken SOC och Warp. Som Designer ansvarar du för design och formspråk på produktnivå och färgkoordination mellan produkterna. Du kommer jobba i ett team där du har ett nära samarbete med Product Manager för att tillsammans utveckla våra framgångsrika produkter. 

Inköpsavdelningen i Norrköping är en dynamisk arbetsplats med en informell och positiv arbetsmiljö där tempot är högt och snabba förändringar hör till vardagen. Ett arbete som Designer innebär ett spännande jobb med möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling på ett ungt och sportigt företag.

Din profil
Vi söker dig som har en designutbildning eller motsvarande erfarenhet samt kunskaper inom sport- och fritidskläder inom konfektion. Du har ett kommersiellt färg-, och formsinne och goda kunskaper i Adobe Illustrator och Photoshop. Du har även goda kunskaper inom material och passform samt erfarenhet av produktionstekniska lösningar och produktutveckling. För rollen krävs att du behärskar engelska i tal och skrift. Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv för alla!

Placeringsort
Norrköping, med möjlighet att utgå från vårt kontor i Stockholm till viss del. 

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är ett föräldravikariat under 12 månader med start januari 2018.

Ansökan
Du söker tjänsten här 
(http://karriar.stadium.se funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb”).

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Ann Gunnar: ann.gunnar@stadium.se 

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-01-19. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 
Välkommen med din ansökan!

 


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2018-01-19

Dela denna tjänsten