SÄLJARE

Beskrivning av tjänst:
Scampi AB är ett svenskt badmärke med 35 år i branschen och rötterna i Stockholm. Vi brinner för hållbarhet, passform, service och hög kvalitét. Vi har en egen butik på Nybrogatan i Stockholm, webbshop och flera återförsäljare i Sverige och Norge samt ett fåtal i övriga världen. Nu söker vi en engagerad tjej som inte räds att ta eget ansvar och jobbar bra i team samt med egna projekt. Scampi har ny ägare sedan 3 år tillbaka och genomgår en stor modernisering av varumärket. Första kollektionen i ny regi kom ut 2017. Nu söker vi en butikssäljare till vår butik samt merchandiser som även kommer ha ansvar för vår yta på Åhléns City, vilket innebär kundbesök varje vecka samt analysering av försäljning.


Dina Arbetsuppgifter:
Butiken ligger på Nybrogatan i Stockholm och är en institution för badmode, den enda i Stockholm som har öppet året runt. I butiken ansvarar du för kundservice i världsklass då våra kunder kommer till oss för att hitta det ultimata badplagget, och badklädesköp är långt ifrån okomplicerat för de flesta kunder. Du har öga för detaljer och är intresserad och insatt i våra kollektioner samt drivs av att nå avslut med varje kund och göra dem nöjdare än någonsin.
 

Om dig:
Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad, ansvarstagande samt att du har en vilja att utvecklas inom organisationen. Du har tidigare jobbat i butik, har kassavana och bra kundkontakt. Du behärskar alla Office program utan hinder samt har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
 

Vi erbjuder dig:
En roligt och varierande arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas. Du kommer vara en betydelsefull del av företaget därför det är viktigt att du har ett stort engagemang och är ansvarsfull. Det är viktigt att du drivs av att utvecklas och inte räds nya utmaningar då du dagligen kommer att assistera VD assistenten med diverse uppdrag. Vi är ett litet men fantastiskt team som alla brinner för Scampis framtid och jobbar nära varandra.


Ansökan:
Är du den vi söker? Skicka CV och personligt brev snarast till info@scampi.se


Simma lugnt! 


Placeringsort:
Stockholm
Ansök senast:
2018-02-09

Dela denna tjänsten