TEXTIL PRODUKTIONS- OCH INKÖPSKOORDINATOR

Pinewood® är ett svenskt varumärke som utvecklar, säljer och distribuerar funktionella kläder för aktivt jakt-, fiske- och friluftsliv. Inom detta segment är vi störst i Sverige och har även en ledande roll ute i Europa. Tillverkningen sker främst i Asien och vårt kontor ligger i Värnamo där all design och produktutveckling sker. Vi är 22 personer i ett härligt glatt gäng som nu söker ny kollega. www.pinewood.eu

Vi söker en produktions- och inköpskoordinator till Designteamet som skall ansvara för uppföljning av prover och produktionsorder gentemot våra producenter i Asien. Arbetsspråket är engelska.


Arbetsbeskrivning:

Du kommer ingå i vårt Designteam och bl a arbeta med att :

-        Utföra och dokumentera kvalitetskontroller av kläder

-        Materialtester

-        Kontroll av måttlistor

-        Skapa och kontrollera tvättråd

-        Leverantörs kontakt

-        Bistå teamet i övrigt

Vem är Du:

För att arbeta som produktions/inköpskoordinator krävs att Du är noggrann och strukturerad samt trivs att jobba i högt tempo, samt klara av att hålla många bollar i luften. Du ser kvalitet och god passform som en självklarhet. Du är van vid att kommunicera med leverantörer samt har tidigare erfarenhet av textilt produktionsarbete och kvalitetskontroll. Som person är du lätt att samarbeta med, flexibel, stresstålig och positiv. Du klarar med god initiativförmåga av självständigt arbete men tycker även om att vara en del i teamet.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom nämnda textilrelaterade områden. Du har goda kunskaper om inköps- och produktutvecklingsprocessen samt kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift. Meriterande med flerårig erfarenhet av produktion och produktutveckling gärna från sportbranschen, samt goda kunskaper i Adobe Illustrator. Vi arbetar i PISA-PDM. Är du rätt person för oss kommer du att få ta stort eget ansvar.


Ansökan och kontakt:

Skicka din ansökan per mail till Designteam-ansvarig Carolina Sjögren (carolina@pinewood.se) Frågor om tjänsten mailas till Carolina Sjögren. Svarar på frågor och nås på tel. 070-5185203. Skicka din ansökan snarast, då urval sker löpande dock senast 2017-08-11.
Märk din ansökan ”Produktions-/inköpskoordinator”. Tillträde Sep/Okt eller enl ök.

Tjänsten är baserad i Värnamo. 2-års vikariat med möjlighet till fast anställning. Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök senast:
2017-08-11

Dela denna tjänsten