Placeringsort:
Göteborg


Sista ansökningsdag: 2018-12-18

RIDESTORE SÖKER PRODUKTIONSTEKNIKER

Vill du mer än ett jobb? Vill du hela tiden utvecklas och utmanas? Då kan du bli en viktig del av ridestore och dope!

Du har nu möjligheten att arbeta med ett av de mest spännande och växande företagen i Europa inom skid- och snowboardkläder. Vi arbetar enligt en direct to consumer modell där vi designar och producerar produkterna tillsammans med våra kunder i så stor utsträckning vi kan. 

Vi väver in kunderna i såväl design, uttrycks och funktionalitets aspekterna av produktionen. Allt sker digitalt. Vi designar kommande kollektioner i 3D och låter våra kunder avgöra vad som vi ska producera. Huben för detta är instagram -> https://www.instagram.com/dopesnow/

 Nu behöver vårt produktionsteam stärkas upp och personen vi söker kommer att:

- Vara delaktig i hela produktionsutvecklingen från idé till färdig kollektion.

- Administrera och kontrollera accessoarlistor och måttlistor mot provplagg.

- Ta huvudansvar för att sammanställa egna och andra i teamets kommentarer för fabriksprover och sköta kommunikation med våra leverantörer kring produktutveckling.

- Assistera inköpare och produktionsutvecklare i tester och godkännande av tygprover, prints och andra accessoarer.

Som produktionstekniker hos oss gäller det att ha förmågan att ha många projekt i gång och ett brinnande intresse för technical outerwear. Tempot är högt och snabba förändringar hör till vardagen. 

Vi jobbar i en platt organisation med korta vägar från idé till handling vilket kräver att du är prestigelös och uppskattar att ingå i ett team. Det är av stor vikt att du är självgående, noggrann och inte räds att göra först och fråga sen. Du känner stort ansvar för resultatet och trivs i rollen att skapa ordning och reda där det behövs.

Vi har byggt upp ridestore.com med egna händer genom att älska det vi gör, hårt arbete och en vilja att hela tiden utvecklas.  Vi söker en person med samma inställning som vill hjälpa oss bygga vidare. 

Läs mer om ridestore här: https://inside.ridestore.com/


PLACERING OCH TILLTRÄDE

Tjänsten är på heltid

Tillträde snarast

Placering är i Göteborg

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Helena Wahlgren (helena@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast den 19:e december.

Välkommen med din ansökan och sök nu innan det är försent!