Placeringsort:
Göteborg


Sista ansökningsdag: 2019-01-06

BUTIKSSÄLJARE TED & TERESA

Om företaget

Ted & Teresa är en mode- och online butik som säljer ett noga utvalt sortiment inriktat på skandinaviska modehus med handplockade internationella varumärken i mixen. I vår butik hittar du bl.a. Ganni, Oscar Jacobson, Rodebjer, Toteme, Eton och Acne Studios. Här erbjuds inspiration och trivsam shopping med personlig service. Givetvis kan du hämta ut dina plagg du beställt från vår webbutik hos oss och även returnera eller byta storlek om du befinner dig i Göteborg. Som grädde på moset har vi både personal shopper och skräddare i huset om det skulle behövas.

Just nu söker vi en säljare med avdelningsansvar till vår butik Ted & Teresa i centrala Göteborg.

Din roll

Som butikssäljare sätter du alltid kunden först. Du ansvarar för att din avdelning når satta budgetmål, sköter inleveranser och uppackning samt komplettering av varor mm.

Din profil

Är du en engagerad, driven, positiv och modeintresserad person ska du söka till oss. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom modebranschen och brinner för försäljning och personlig service. Älskar du konfektion blir vi jätteglada.

Tjänsten är heltid med fast månadslön och med start omgående.

Stämmer beskrivningen in på dig?


I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Charlotta Persson(charlotta@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast den 6 januari.

Vi ser fram emot att höra från dig.