Placeringsort:
Uppsala


Sista ansökningsdag: 2019-02-08

KRISS SÖKER INKÖPSASSISTENT

Kriss är ett väletablerat svenskt varumärke inom dammode, och vi designar sedan 1982 unika och högkvalitativa plagg för den stilsäkra och medvetna kvinnan. Vi säljer idag våra kollektioner via ett eget butiksnät på runt 100 butiker i Skandinavien, Tyskland, Belgien, Schweiz och Österrike, samt via ett växande nät av samarbetspartners. Med mer än 90 % av vår försäljning på export är vi ett internationellt företag, men fortfarande starkt förankrade i vår svenska identitet.

Vi söker nu en ambitiös och strukturerad inköpsassistent för att förstärka vårt inköpsteam på huvudkontoret i Länna utanför Uppsala.

Om tjänsten:

Som inköpsassistent ansvarar du för orderläggning, uppföljning mot produktion, bevakning av leveranser, måttning, passning, provhantering, samt godkännande av prover. Du kommer ingå i ett tight team på fem personer och rapportera till chef för design & inköp.

Vi söker dig som:

- Har några års erfarenhet från en liknande tjänst inom inköp eller produktion
- Är självgående i ditt arbete
- Är strukturerad, effektiv och lösningsorienterad
- Har en god kommunikativ förmåga och är positiv, prestigelös och värdesätter att arbeta i team
- Har en god förståelse för processen från skiss och prover till färdig produkt samt har ett gott öga för produkter inklusive frågor om färg, mönster och passform
- Är utbildad textilekonom eller motsvarande
- Behärskar engelska väl i tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Har erfarenhet av att arbeta i Lectra
- Har erfarenhet av att ha arbeta i en mindre organisation
- Behärskar tyska i tal och skrift

Ansökan och tillsättning:

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om processen vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Carl-Henrik Mustelin (carl-henrik@modeverket.se). För att söka tjänsten, klicka på "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!