Placeringsort:
Stockholm


Sista ansökningsdag: 2019-04-06

CUSTOMER SERVICE COORDINATOR - EoE Eyewear

EOE Eyewear kom till en solig vårvinterdag under en skotertur på fjällsluttningarna i Västerbottens inland. Det var där det unga paret Erik och Emilia bestämde sig för att skapa en kollektion hållbara glasögonbågar med norrländska förtecken. Tanken med EOE Eyewear var redan från start att de skulle vara en trendig och självskriven accessoar i varje garderob, men med fokus på hållbarhet. dag finns EOE hos utvalda optiker och i lifestylebutiker. Läs mer på www.eoe-eyewear.com

EOE Eyewear befinner sig i en rolig expansiv fas och söker därför ytterligare en Customer Service Coordinator till huvudkontoret i Stockholm. I den här spännande rollen blir du en viktig nyckelspelare för EOE i deras fortsatta framgångssaga. Du blir ansiktet utåt och samtidigt kärnan i verksamheten. Du kommer jobba nära vår försäljningschef och marknadsansvarige.

Arbetsuppgifter i korthet

- Orderhantering i excel
- Fakturering
- Administration i CRM
- Uppföljning mot lager
- Besvara kundtjänstärende (B2B och privatpersoner) på telefon och mail
- Till viss del jobba med innesälj

Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Vi ser att du älskar att effektivisera administrativa processer. Du är noggrann och ser detaljerna samt klarar av att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har en eftergymnasial utbildning. Har du dessutom kunskap i norska och danska så är det ett extra plus.

EOE lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv attityd och god samarbetsförmåga som gillar att ha kul på jobbet tillsammans med ett växande gäng.

Utöver detta ser vi gärna att du

- Är social och utåtriktad 
- Älskar struktur
- Är serviceminded och gärna gör det lilla extra för kunden
- Har logistikkunskap och CRM-kännedom
- Är flexibel och prestigelös
- Professionellt hanterar varierande arbetsuppgifter i högt tempo
- Tidigare har arbetat med Excel och Fortnox
- Har kunskap inom E-Commerce

Ansökan och kontakt

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan med CV och personligt brev till emilia@eoe-eyewear.com så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten eller processen, maila eller ring 090-770550.