Placeringsort:
Sverige


Sista ansökningsdag: 2019-04-13

SALES AGENT TILL AETREX – ACTIVE BRANDS GROUP SCANDINAVIA

Vi söker en agent med rätt nätverk inom skofack i Sverige som blir ansvarig för försäljningen av varumärket Aetrex till den svenska skomarknaden. Aetrex revolutionerande patenterade fotscanningsteknik är konstruerad för att noggrant mäta fotstorlek, fotvalv och tryckpunkter på bara några sekunder och hjälper butikens kunder att direkt hitta den perfekta skon för deras fötter. För butiken innebär detta mer trafik i butikerna, ökad försäljning och fler nöjda kunder. Tekniken finns idag på alla Stadiumbutiker i Sverige och Norge och inom kort på Norges och Danmarks största skokedjor. För dig som har erfarenhet av att arbeta mot skobranschen är det här en möjlighet du inte vill missa.

Om företaget

Aetrex är idag världsledande inom ortopediska inlägg och rekommenderas av både läkare, ortopedtekniker och fotvårdare världen över. Miljoner par har sålts till kunder som är ute efter kvalitet och support i specialgjorda ortopediska inlägg till en bra prisnivå. Läs mer på https://aetrex.com/

Generalagenten The Active Brands Group Scandinavia AB etablerades under 2014 i syfte att öka utbudet av högkvalitativa produkter inom segmenten hälsa, sport och medicin i de Nordiska länderna, och därmed bidra till en friskare befolkning. Vi erbjuder ett inspirerande arbete i ett internationellt och innovativt företag med högt i tak. Vi är ett litet men snabbt växande bolag och hoppas att du ska bli en del av vårt härliga team!

Om tjänsten

Som Sales agent är ditt huvudfokus på försäljningen av Aetrex produkter till den Svenska skomarknaden som i dagsläget har en enorm tillväxtpotential och där rätt person kan få vara med på en otroligt rolig resa. Aetrex produkter omfattar:

- Inläggssulor
- Teknologi (hårdvara+mjukvara)
- Skor

Active Brands Group sköter lager, distribution, marknadsföring och övriga supportfunktioner så rollen är helt fokuserad på införsäljningen till butiker och kedjor.

Ersättningen är helt provisionsbaserad och baserar sig på försäljningen av utrustningen till butiken samt på försäljningen och re-orders.

Din profil

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att jobba mot skobranschen och den svenska marknaden. Du vet vilka nyckelkunderna är och du har ett nätverk och kundrelationer redan på plats. Du har erfarenhet från försäljning och är kanske redan idag agent för andra varumärken där du ser synergieffekter med att erbjuda Aetrex produkter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Johan Bertills (johan@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!