Placeringsort:
Sverige


Sista ansökningsdag: 2019-05-13

RETAIL AREA MANAGER SVERIGE

Brinner du för Retail – och utveckling?

Vill du vara med och utveckla MASAI Clothing Company’s svenska butiker?

Då vår nuvarande Retail Area Manager får nya utmaningar i vår organisation, söker vi nu en RAM, som kan ta hand om det stora flertalet av våra svenska butiker. 

Som vår nya Retail Area Manager är du ansvarig för utveckling och drift av Masai´s butiker i stora delar av Sverige – men vi ser gärna att du är bosatt i Stockholmsområdet alternativt i någon av våra stora städer. Du är en kunnig och erfaren ledare, som kan skapa engagemang och motivera dina butikschefer. Du är van vid att arbeta självständigt och ser fler möjligheter än begränsningar. Du är strukturerad, har god förståelse för tal och har en analytisk förmåga. 

Dina primära arbetsområde kommer att vara:

- Driva och utveckla Masai´s butiker i ditt område.
- Säkra att omsättnings- och omkostnadsbudgetar hålls.
- Sparring och utveckling av butikschefer.
- Säljträning.
- Vidareutveckla butiker nya som gamla.

Din bakgrund

Du vet hur en effektiv butiksdrift går till och har stor erfarenhet med Retail service och sälj. Du har flera års erfarenhet från liknande arbete inom damkläder. Har du dessutom en ekonomisk utbildning är det en fördel. En av dina styrkor är att du tänker konceptuellt och förstår vikten av implementering och uppföljning av butikskonceptet. 

Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, har lätt att umgås med människor, är självständig och ansvarstagande. Du arbetar strukturerat, har humor och en hög grad av trovärdighet. Du tycker om utmaningar och är mycket serviceminded. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och skiftande arbetstempo. 

Om MASAI

Masai är ett internationellt koncept med stor framgång. Du blir en del av en stark organisation samt en inspirerande arbetskultur, där passion är ett av nyckelorden. Masai designar och utvecklar kläder för den modemedvetna kvinnan som föredrar en avslappnad och individuell stil. Masai’s design tar utgångspunkt i att alla kvinnor är skapade olika. Därför sätter vi en stor ära i att hjälpa alla kvinnor med att finna just de modeller som passar henne allra bäst. Våra kläder säljs i dag i mer än 1200 butiker i 20 länder och vi har i dag 39 konceptbutiker i Skandinavien. https://www.masai.net

Vi erbjuder

En anställning i en spännande internationell organisation med danska rötter. Vi förväntar oss en stark tillväxt de kommande åren. Du kommer att få ett självständigt arbete, med tät kontakt med våra kompetenta butikschefer och fantastiska säljare. 

Kan du se dig själv i ovan nämnda ställning- sänd då din ansökan så fort som möjligt!

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Helena Wahlgren (helena@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 maj.

Välkommen med din ansökan!