Placeringsort:
Göteborg Västsverige


Sista ansökningsdag: 2019-05-12

INKÖPARE MED KOLLEKTIONSANSVAR

Caramelle Fashion Club bedriver sedan 2009 grossistverksamhet inom konfektionsbranschen. Vårt sortiment består av kläder och accessoarer i tidlösa modeller med fokus på moderiktiga print och detaljer. Våra produkter finns i butiker belägna över hela landet, utöver detta driver bolaget tre butiker i göteborgsområdet och ett flertal sommaröppna butiker på några av västkustens mest populära semesterorter.

 

Vad innebär tjänsten?

I din roll som inköpare kommer du ha ett omfattande ansvar för sortimentet.

Tjänsten innefattar samtliga moment i inköpsprocessen såsom orderhantering, avstämning och registrering av produktinformation i vårt affärssystem Pyramid. Du kommer även ansvara för att plaggen visas på ett tydligt och attraktivt sätt i våra säljkanaler genom fotografering och bildbehandling. Därutöver tillkommer löpande dialog med våra leverantörer för att säkerställa leveranstider samt ge återkoppling på prover.

Resor förekommer i tjänsten 5–7 gånger per år där du kommer vara iväg 2–3 dagar i rad.

 

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du arbetar i butik eller hos grossist inom kläder/mode och vill vara delaktig vid inköp. Du är strukturerad och analytisk men också van vid att arbeta i ett högt tempo och ta snabba beslut. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta samtidigt som du är initiativtagande och tar eget ansvar. Du är kommersiell och har ett brinnande intresse för mode.

 

Vad erbjuder vi?

Caramelle Fashion jobbar med expressvaror i säsong inom dammode med snabba leveranser till butik.

Arbetet är förlagt till våra trevliga lokaler i Sisjön strax utanför Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse men vi ser gärna sökande som kan börja hos oss så snart som möjligt.

Låter detta som en tjänst för dig? Maila då din ansökan (CV & personligt brev) till david@caramellefashion.se. Intervjuer och urval sker löpande.