Placeringsort:
Stockholm


Sista ansökningsdag: 2019-06-08

BUTIKSSÄLJARE NK HERREKIPERING

NK Herrekipering söker Butikssäljare till sitt nya Koncept.

Till hösten 2019 lanserar NK Herrekipering ett nytt koncept och går från 200 kvm butik på gatuplan till en butiksyta på 535 kvm på våning 2 i NK varuhuset på Hamngatan i Stockholm. Med detta koncept vill vi överträffa kundens förväntningar och ambitionen är att ge personlig service i världsklass. Till butiken söker vi nu butikssäljare med högt intresse för mode och som brinner för service och försäljning.

Om oss

NK Herrekipering är NK:s specialavdelning för skjortor, stickat och accessoarer från svenska och internationella varumärken. NK Herrekipering har funnits som avdelning sedan 1915, lika länge som NK varuhuset funnits på Hamngatan.

Den nya butiksytan kommer att erbjuda en exklusiv känsla och med vårt nya koncept kommer det bli ännu större fokus på kundupplevelsen där NK:s nyckelkunder bland annat erbjuds att delta vid events med olika varumärken för att ge kunden ytterligare mervärde i form av kunskap om tillverkning, material och hållbarhet. Med den utökade butiksytan kommer även nya produktgrupper som byxor, jackor och lädervaror så som väskor och portföljer adderas till sortimentet och flera ledande varumärken redan knutits till konceptet.


Om tjänsten

Som butikssäljare på NK:s Herrekipering kommer du vara en del av ett professionellt och entusiastiskt team som brinner för mode, service och försäljning. Du kommer ha egna ansvarsområden i butiken och samtidigt jobba tillsammans med hela teamet för att nå uppsatta mål. Som butikssäljare är du intresserad av- och påläst om våra produkter och du är en trovärdig ambassadör för våra varumärken. Du trivs mycket väl i en kundnära miljö och genom din positiva inställning och lyhördhet i kundmötet skapar du en kundupplevelse utöver det vanliga och återkommande kundrelationer.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en otroligt spännande atmosfär. NK som varuhus har en hundraårig historia av att ligga steget före, och detta gäller än idag. Hos oss på NK:s Herrekipering har vi en stark gruppkänsla och det är viktigt att alla känner att de är en del av teamet. För den som visar framfötterna finns möjlighet till avancemang inom företaget.

Din profil

- Du har minst 2 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter, och då gärna med herrkläder.
- Du är initiativrik och handlingskraftig och kan arbeta självständigt.
- Du är en positiv person med energi, engagemang och glädje.
- Du är prestigelös.
- Du har en säker smak och känsla för stil. 
- Du är ärlig och ordningsam.
- Det är meriterande om du har jobbat med liknande varumärken tidigare.

Övrigt

Möjligheten finns för arbete både på hel- och deltid, med tillträde september-oktober.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss på info@modeverket.se

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!