Placeringsort:
Hestra, Jönköpings Län


Sista ansökningsdag: 2019-06-09

PRODUKTCHEF YRKESHANDSKAR HESTRA

HESTRA tillverkar och säljer flera typer av handskar. Skid- och friluftshandskar är omsättningsmässigt den största delen, följt av dresshandskar och yrkeshandskar (HESTRA Job). HESTRA har över 400 modeller i sitt sortiment och konceptbutiker finns i Stockholm och Oslo. Nu söker vi en PRODUKTCHEF till området YRKESHANDSKAR.

 

ARBETSUPPGIFTER

- Strategisk utveckling av sortimentet tillsammans med vår designavdelning.

- Gör inköp av material och handskar.

- Tar fram produktkalkyler.

- Ansvarar för kvalitetskontrollen inom ditt område och initierar CE-tester.

- Försäljningsprognoser och rapportering.

- Budgetering och uppföljning.

- Nära samarbete med våra säljare och gör gemensamma besök hos våra nyckelkunder.

- Håller dig uppdaterad om marknaden.

- Daglig kommunikation med våra leverantörer.

- Produktionsresor till Asien, medverkande vid mässor och andra event.

 

PROFIL

Som person är du noggrann, analytisk, prestigelös och kvalitetsmedveten. Du är van vid att fatta egna beslut och att hantera alla delar i inköpsprocessen inom konfektion. Du är driven, självgående och nyfiken.

 

BAKGRUND

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet från inköpsarbete med eget budgetansvar inom egen produktion av yrkes- eller sportkläder. Textil utbildning är meriterande men inte nödvändigtvis ett krav. Behärskar Officepaketet, samt har goda kunskaper i Excel. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

 

OM FÖRETAGET

Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje och fjärde generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska Hestra. Handskarna tillverkas huvudsakligen i våra egna fabriker och vi köper själva in skinn, tyg, foder och andra material. Vi har därmed god kontroll över produktionskedjan och kan säkerställa hög kvalitet. Flera av företagets modeller görs också för hand av Europas mest erfarna handskmakare.

Under 2018 tillverkade vi cirka 2 miljoner par handskar. Koncernen har 330 anställda varav 55 i Sverige. Vi har dotterbolag i Norge, Tyskland, Ungern, USA och Vietnam och agenter, distributörer och återförsäljare i över 30 länder. Utöver Skandinavien är USA, alpländerna och Japan våra största marknader. Export står för 70%.

 

Placering: Hestra HK i Hestra.

Denna tjänst är en tillsvidare anställning med tillträde så snart som möjligt.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Modeverket. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare, Charlotta Persson, charlotta@modeverket.se

Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!