Placeringsort:
Borås


Sista ansökningsdag: 2019-08-04

PRODUCT COORDINATOR - PAUL BRUNNGÅRD AB

PAUL BRUNNGÅRD AB, med marknadens starkaste varumärken inom skovård och sulor, söker nu en Produktkoordinator för att stärka upp vår produktavdelning. Vår övertygelse är att vi, tillsammans med ett tydligt hållbarhetstänk, kan göra de bästa produkterna för skor i världen. På vår resa vill vi inspirera människor att ta ännu bättre hand om sina skor.

Vi söker därför en Produktkoordinator som vill vara med och förflytta företagets produktutveckling in i framtiden. Genom stort engagemang och erfarenhet har du viljan att vara med och utveckla våra produkter, allt för att skovård ska bli en naturlig del av människors vardag.

Om tjänsten

Som Produktkoordinator ingår du i företagets produktorganisation. Där planerar och driver du löpande uppdateringar i sortimenten och arbetar tillsammans i team med produktutvecklare för att ta fram de bästa produkterna på marknaden. Du har överblick över dina ansvarsområden inom sortimenten och driver dessa för att skapa det bästa kunderbjudandet.

Tjänsten har följande huvudfokus

- Löpande uppdateringar i sortimentet
- Produkttester/utvärdering
- Kvalitetssäkring
- Rapportering till externa parter

Kvalifikationer och bakgrund

Du har troligen en bakgrund inom textil, marknad eller teknik i en roll inom produktkoordinering.

Vi ser därför att du har följande utbildning och erfarenhet

- Högskoleutbildning eller liknande
- Minst 3 års erfarenhet av liknande befattning
- Kompetens inom Officepaketet och ett digitalt förhållningssätt
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Tjänsten kan komma att innehålla resor.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med en positiv och organiserad personlighet och ett genuint intresse för mode och livsstil. Följande egenskaper speglar dig

- Effektiv och strukturerad
- Detaljorienterad
- Vetgirig
- Kommunikativ
- Lagspelare

Ansökan

Rekryteringen görs i samarbete med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Charlotta Persson (charlotta@modeverket.se)

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Sök därför tjänsten omgående om den känns helt rätt för dig genom att klicka på "Ansök".

Varmt välkommen med din ansökan!

PAUL BRUNNGÅRD AB | FOR THE LOVE OF SHOES

Som marknadens mest dynamiska aktör, står vi för en tydlig och ambitiös vision. Genom nytänkande vill vi förändra konsumenternas syn på sko­vård. Alla våra varumärken, koncept och produkter ska vara enkla att förstå, enkla att använda och enkla att hitta. Allt vi gör handlar om att göra skor snyggare och skönare.

Företaget etablerades 1983 i Sparsör av familjen Brunngård och ligger idag i Viared strax utanför Borås med showroom i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Verksamheten äger varumärkena Paul Brunngård, Springyard, 52bones och Shoe Shame samt är distributör för Collonil, Ecco, Grangers och Pedag. Omsätt­ningen uppgår till drygt 120 MSEK och antalet medarbetare är 35 personer.