Placeringsort:
Stockholm


Sista ansökningsdag: 2019-09-20

BUTIKSSÄLJARE - SCAMPI

Scampi AB är ett svenskt badmärke med 35 år i branschen och rötterna i Stockholm. Vi brinner för hållbarhet, passform, service och hög kvalité. Vi har en egen butik på Nybrogatan i Stockholm, webbshop och flera återförsäljare i Sverige och Norge samt ett fåtal i övriga världen. Nu söker vi en engagerad tjej som inte räds att ta eget ansvar och jobbar bra i team samt med egna projekt. Nu söker vi butikssäljare till vår butik, både heltid och deltid med tidigare erfarenhet av försäljning i modebutik.


Dina Arbetsuppgifter
Butiken ligger på Nybrogatan i Stockholm och är en institution för badmode, den enda i Stockholm som har öppet året runt. I butiken ansvarar du för kundservice i världsklass då våra kunder kommer till oss för att hitta det ultimata badplagget, och badklädesköp är långt ifrån okomplicerat för de flesta kunder. Du har öga för detaljer och är intresserad och insatt i våra kollektioner samt drivs av att nå avslut med varje kund och göra dem nöjdare än någonsin. Du hjälper även till med viss administration och webshop samt svarar på kundmail etc vid behov.
 

Om dig
Vi söker dig som är engagerad, utåtriktad, ansvarstagande samt att du har en vilja att utvecklas inom organisationen. Du har tidigare jobbat i modebutik, har kassavana och bra kundkontakt. Du behärskar alla Office program utan hinder samt har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.


Vi erbjuder dig
En rolig och varierande arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas. Du kommer vara en betydelsefull del av företaget därför det är viktigt att du har ett stort engagemang och är ansvarsfull. Det är viktigt att du drivs av att utvecklas och inte räds nya utmaningar då du dagligen kommer att assistera VD och VD assistenten med diverse uppdrag. Vi är ett litet men fantastiskt team som alla brinner för Scampis framtid och jobbar nära varandra.

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Helena Wahlgren (helena@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast den 20:e september.

Välkommen med din ansökan!