Placeringsort:
Stockholm


Sista ansökningsdag: 2019-12-08

DRIVEN BUTIKSCHEF - SKOMAN

Skoman är en framgångsrik privat skokedja med sortiment till hela familjen, bra butikslägen, höga ambitioner och strävan att utvecklas.

Vi söker en butikschef till vår butik i Nacka Forum, vår kanske viktigaste butik. Retail är relativt utmanande idag men vi tror samtidigt på stora möjligheter med fysisk detaljhandel, i kombination med den digitala resa vi på Skoman påbörjat.

Som butikschef måste du vara relativt ”komplett” och verkligen brinna för ditt arbete och ”din” butik. Älska försäljning och kundmöten, ha ett bra öga för exponering och att få med sig personalen. Att hitta det där lite extra som gör att butiken når sina mål och kanske överträffar dom.

Vår butik är välbesökt med över 20.000 besökare/ månad, har många återkommande kunder, bra renommé från både kunder och leverantörer. Som arbetsgivare servar vi genom vårt huvudkontor/centrallager med varupåfyllning, administration och utveckling.

För den dagligen driften ansvarar du som butikschef. Du måste vara en förebild i ditt agerande och i din entusiasm. Du behöver se helheten, vad som är bra för gruppen samtidigt som du är lite tävlingsinriktad och ha en klar bild vad som krävs för att vi skall lyckas.

Vi behöver en person som vill och kan satsa helhjärtat på detta för ett tag framåt. Vi tror att du är en öppen och ganska enkel person. Gillar mode och trender i allmänhet. Ha en stor flexibilitet, lätt för att ”se saker” – vi kan kalla det för ett ”entreprenörskap ”. Erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare är ett krav men din inställning kommer vara viktigast!

Ansökan och frågor om tjänsten skickas till jobb@skoman.se.
Martin Hillman, VD på Skoman, står till förfogande vid frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!