Placeringsort:
Göteborg


Sista ansökningsdag: 2020-02-29

PRODUKTIONS- & INKÖPSASSISTENT – RUT & CIRCLE

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode, som grundades 1997 med huvudkontor i Stockholm. Vi har idag försäljning till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på att vi vill ha en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation. Vi är ca 85 personer som sitter på 3 000 kvm stort kontor och showroom:s i Hammarby Sjöstad.

För mer information om MnO som bolag, besök gärna www.MnO.se

OM RUT & CIRCLE

Rut & Circle är ett svenskt varumärke som grundades 2007. Vi skapar prisvärda kläder, inspirerade av dem senaste internationella trenderna - Med fokus på att kunna representera den moderna kvinnan i varje skede av sitt liv.

Våra kollektioner inkluderar ett brett utbud av kläder för varje tillfälle, från t-shirt och jeans till klänningar för utekvällar på stan.

Besök oss gärna på www.rutandcircle.com eller spana in oss på www.instagram.com/rutandcircle/

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en målmedveten teamplayer till vårt produktionskontor.

Vi ser gärna att du har en stark vilja att utveckla dina egna och teamets förutsättningar för att säkerställa och ständigt höja kvalitetsnivån. Du drivs av ett starkt intresse för textil och produktion. Som person är du organiserad och en problemlösare. Eftersom rollen innebär mycket samarbete och samverkan är det viktigt att du tycker om att arbeta i team. Tillsammans utvecklar vi kollektioner med målsättning att driva varumärket framåt. Arbetsplatsen är dynamisk, fartfylld och kreativ och ingen dag är den andra lik.

I denna roll kommer du att arbeta på produktionssidan och bidra till att säkerställa alla led i produktionen men även delvis i inköpsprocessen - Från idé till färdig produkt. Du kommer därmed att arbeta nära vår designer i det dagliga arbetet med kollektionsutveckling, vilket kort innebär planering, provhantering och avmätning utav prover samt korrespondens med våra leverantörer.

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader som utgår från vårt produktionskontor i centrala Göteborg.

PERSONLIGA EGENSKAPER

- Du föredrar att jobba i team och är en lagspelare.
- Du tar egna initiativ och planerar din tid och ditt arbete på bästa möjliga sätt.
- Du trivs i en miljö med högt tempo och mycket eget ansvar.
- Du är strukturerad, noggrann och analytisk.
- Du är driven, social och positiv som person.
- Du kan tala och skriva engelska obehindrat.

KVALIFIKATIONER

- Vi ser gärna att du har en grundläggande utbildning eller motsvarande erfarenhet inom produktion alt. direktrisyrket.
- Erfarenhet inom sälj är meriterande och vi värderar en förståelse för försäljning och det kommersiella högt.
- Kunskap i Adobe Programmen är meriterande.

ANSÖKAN

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till jobb@mno.se senast den 30 februari 2020. För eventuella frågor kring tjänsten kontakta ansvarig chef – Karin Axelsson på karin.Axelsson@mno.se

Vi ser fram emot din ansökan!