Placeringsort:
Stockholm


Sista ansökningsdag: 2020-02-29

SALES REPRESENTATIVE - RUT & CIRCLE

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode, som grundades 1997 med huvudkontor i Stockholm. Vi har idag försäljning till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på att vi vill ha en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation. Vi är omkring 75 personer som sitter på ett 3 000 kvm stort kontor och showroom:s i Hammarby Sjöstad.
För mer information om MnO som bolag, besök gärna www.MnO.se

OM RUT & CIRCLE

Rut & Circle är ett svenskt varumärke som grundades 2007. Vi skapar prisvärda kläder, inspirerade av dem senaste internationella trenderna - Med fokus på att kunna representera den moderna kvinnan i varje skede av sitt liv.

Våra kollektioner inkluderar ett brett utbud av kläder för varje tillfälle, från t-shirt och jeans till klänningar för utekvällar på stan.

Besök oss gärna på www.rutandcircle.com eller spana in oss på www.instagram.com/rutandcircle/


ARBETSUPPGIFTER

Som säljare på Rut & Circle kommer du att ansvara för att aktivt serva och fördjupa samarbeten med våra befintliga kunder, samt hitta möjligheter och skapa starka relationer med nya potentiella kunder.

Du förväntas vara flexibel och styra hela försäljningsprocessen, dvs. planering, bokning av möten med kund och ansvar för fyra införsäljningar per år. Du kommer att följa upp försäljningen med dina kunder för att maximera resultat, samt bygga vidare på ett långsiktigt samarbete.

Eftersom du har ett tydligt resultatansvar, krävs det att du som person gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Planering och upprättande av försäljningsbudget, samt löpande uppföljningar, analyser och rapportering av resultat kommer att vara en viktig del av arbetet.

Tjänsten utgår från huvudkontoret i Stockholm, men du kommer under införsäljningsperioder att resa i Sverige.

Som säljare för Rut & Circle kommer du att vara en betydelsefull person i teamet och en ambassadör för varumärket mot alla våra kunder och samarbetspartners. Vi ser därför att det är viktigt att du som person identifierar dig med Rut & Circle och med våra värderingar.

Vi ser också ett värde i att du har förståselse för försäljning och det kommersiella.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER
- Du brinner för försäljning och är målinriktad
- Du gillar att resa och har lätt att skapa relationer
- Du tar egna initiativ
- Du trivs i en miljö med högt tempo och mycket eget ansvar
- Du är driven, social och positiv som person


KVALIFIKATIONER
- Du har relevant arbetslivserfarenhet
- Du kan tala och skriva engelska obehindrat
- Det är meriterande om du har ett kontaktnät i modebranschen
- B-körkort är ett krav!

Skicka in ditt CV och ett personligt brev till jobb@mno.se senast den 22 februari 2020. För eventuella frågor kring tjänsten kontakta ansvarig chef – Karin Axelsson på karin.axelsson@mno.se

Vi ser fram emot din ansökan!