Placeringsort:
Svenljunga


Sista ansökningsdag: 2020-10-30

E-COM MANAGER

Shepherd of Sweden söker en E-Com Manager, där du blir ansvarig för att leda, driva och utveckla bolagets E-handel. I rollen ligger resultat- och budgetansvar samt affärsutveckling. Du har ett brett ansvar inom såväl strategiska frågor som taktiskt operativa där god förmåga att planera och prioritera är av stor vikt för att lyckas i rollen.

2017 startade Shepherd sin E-handel som ett led i företagets multichannel-strategi och som grund för internationell etablering. E-handel idag är ett av företagets prioriterade områden för tillväxt.

 

Övergripande arbetsuppgifter:

- Strategi och affärsutveckling

- Försäljnings- och resultatansvar

- Budgetering & uppföljning

- Uppföljning och analys av försäljning och nyckeltal

- Delaktig i upphandling mot leverantörer

- Kundservice

- Projektledning

- Produktinfo och bilder i samarbete med marknad

- Content och storytelling i samarbete med marknad

- Digital kommunikation i samarbete med marknad

- Samt i övrigt vanligt förekommande uppgifter inom E-handel

- Erfarenhet av SEO/SEM

- Positivt om du har vana av CMS samt kunskaper inom in River/PIM

- God kunskap i google analytics.

 

Din profil 

Som person är du social, engagerad och driven. Du är noggrann och organiserad i ditt arbete och prestigelös, stresstålig och entreprenöriell.
Du är en person som har lätt för att ta beslut och med förmåga att driva på frågor inom ditt område. Du samarbetar nära med andra avdelningar internt samt med externa partners.

Du har några års erfarenhet av liknande roller och god kunskap om plattformar inom E-handel. Erfarenhet av detaljhandel i allmänhet är meriterande. Shepherd erbjuder ett spännande och utmanande jobb att utveckla ett internationellt varumärke i ett intressant skede i handeln. Du skall obehindrat kunna kommunicera i Engelska och gärna i andra språk.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Helena Wahlgren (helena@modeverket.se)

För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök".

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast den 30 oktober.

Välkommen med din ansökan!