Placeringsort:
Sverige


Sista ansökningsdag: 2020-11-15

PARTNER TILL FRÖKEN SÖT MUNSKYDD

Fröken Söt har på kort tid nått stora framgångar med sina munskydd både i Sverige och internationellt och har synts på bl.a CNN och i fransk TV. Munskydden består av tre lager tätvävd bomull varav ett lager är en filterficka, i enlighet med WHO’s rekommendationer. Munskydden är återanvändbara, tvättbara, välsydda och finns både i enfärgat och i färgsprakande mönster. Vi söker nu en partner för att utveckla försäljningen nationellt och internationellt både online och i fysisk handel.

Vi söker dig som

- Har goda erfarenheter av försäljning till butik och ett gediget kontaktnätverk både inom och utanför Sverige
- Har erfarenhet från e-handel och marknadsföring digitalt
- Är självgående och ser möjligheter
- Har möjlighet att komma igång omgående och som ser detta som sin nästa utmaning!

Ansökan

För att ansöka, skicka din ansökan till info@frokensot.com.
För frågor kring tjänsten, kontakta Jenny Ohlsson på 0707775344.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Fröken Söt

Efter ett kraschat kärleksförhållande i början av 2000-talet hängde Jenny med två kompisar till Asien. Det som skulle bli ett halvårs resande runt i Asien krympte till knappt två månader då Jenny och exet lappade ihop förhållandet med  samtal över dåliga telefonledningar och mail på hackigt internet mellan powercuts.

Där stod hon alltså i Indien med en jäkla massa pengar över från den outnyttjade resekassan. En tanke som hade funnits under tidigare resor i Asien gjorde sig åter påmind, nämligen att köpa metervis av de färgsprakande mönstrade tygerna och sy upp kläder och sälja i Stockholm. Sagt och gjort. Med fullproppade väskor och ett bultande hjärta återvände hon hem till Södermalm.

De färgglada mönstrade kläderna blev populära och såldes främst till småbutiker runt om i Stockholm men snart även till resten av Sverige.

På designmarknaden Street vid Hornstull gjorde kläderna succé och Jennyförstod att drömmen om ett eget klädmärke var verklig och på riktigt. Fröken Söt föddes nere på Hornstull strand.

I ruskiga november 2008 öppnades ett krypin på Götgatan 9, Södermalms paradgata, och där finns Fröken Söt kvar än idag!