Placeringsort:
Svenljunga


Sista ansökningsdag: 2021-03-07

INKÖPARE TILL BLÅKLÄDER

Inköpare Handskar och Accessoarer

Blåkläder växer och söker nu dig som brinner för funktionella handskar och accessoarer. Hos oss får du möjligheten att bli en del av ett globalt och snabbt växande företag med höga, långsiktiga ambitioner och stor gemenskap. Vi erbjuder dig stora möjligheter att bidra och att utvecklas på en modern och kreativ arbetsplats tillsammans med många duktiga och engagerade medarbetare.

Som Inköpare ingår du i ett Sourcing- team på företagets avdelning för produktutveckling. Du är en viktig resurs i utvecklingen av nya produkter och med att driva utvecklingen av Blåkläders växande kollektion framåt. Våra produkter sätts på tuffast möjliga prov och präglas av hög kvalitet och ett genuint hållbarhetstänk.

Din roll

Du kommer ha huvudansvar för leverantörsutveckling och Sourcing av Blåkläders sortiment av handskar och accessoarer. Detta sker i ett nära samarbete med produktutvecklare/ Designer på huvudkontoret, samt med personal i produktionsländerna. Du har löpande kontakt med leverantörer, förhandlar priser och villkor, följer upp kvalitet i samråd med Produktutvecklare och personal på plats. Att leda kvalitetssäkring och leverantörsutvärdering ingår som en naturlig del av arbetet och du bör räkna in ett par resor per år till våra produktionsenheter i Asien.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

- Identifiering och utvärdering av nya leverantörer
- Utvärdering och uppföljning av befintliga leverantörer
- Identifiering och utvärdering av nya material
- Pris- och villkorsförhandling
- Kvalitetsuppföljning

Din profil

Du blir en nyckelspelare i ett litet Team och det är avgörande att du är ansvarstagande och ihärdig, har stor drivkraft och initiativförmåga, är självgående och att du trivs i en föränderlig och dynamisk miljö. Du kommer ha många kontaktytor, både externt och internt, och eftersom det viktigaste för oss är att nå våra mål tillsammans med lagandan på topp är det viktigt att du är kommunikativ och relationsskapande. Tjänsten präglas av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Blåkläder opererar i en internationell miljö och vi har som krav att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. För att lyckas i denna roll tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom området och några års relevant yrkeserfarenhet i en liknande roll. Vi ser gärna att du har ett djupgående intresse för funktionella kläder och material, gärna med extra fokus på handskar.

Om Blåkläder

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett tillväxtorienterat entreprenörsföretag vilket speglas väl i kultur och värderingar. Ledorden är att hålla det enkelt, prestigelöst och kamratligt. Här får du möjligheten att påverka i ett globalt och snabbt växande företag med höga ambitioner och stor gemenskap!

De senaste tio åren har Blåkläder tredubblat sin omsättning. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete - från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. I våra fabriker i Asien producerar vi idag stora delar av vårt totala sortiment. Vi har 16 dotterbolag och sammanlagt 350 medarbetare runt om i världen. Blåkläder är ett entreprenörsdrivet familjeföretag, det betyder att du kan gå hur långt som helst om du har vilja, kompetens och uthållighet. Vill du sätta avtryck runt om i världen? Välkommen till Svenljunga!

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders visstidsanställning, start enligt överenskommelse. 

Lön

Månadslön

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast via https://blaklader.workbuster.com/jobs/148350-inkopare-till-blaklader.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att  kontakta Sofie Jinnesjö, Sourcing Manager, sofie.jinnesjo@blaklader.com använd tjänstens titel som rubrik.

Välkommen med din ansökan!