Placeringsort:
Stockholm


Sista ansökningsdag: 2021-10-03

PERFORMANCE MARKETING SPECIALIST - GARPHYTTAN

Är du en exceptionell digital marknadsförare? Söker du alltid efter nya vägar att skapa den perfekta kampanjen? Trivs du i en arbetsmiljö som präglas av tillväxt, framtidstro innovation och samarbete? Perfekt, läs vidare om hur du kan få chansen att ta vårt marknadsarbete till nästa nivå.
 
Vi söker en mycket skicklig person som kommer att övervaka och driva Garphyttans digitala marknadsföring. Detta omfattar att hantera betalda annonskampanjer i samtliga kanaler med fokus på Facebook Ads. Du kommer också att ansvara för att spåra all relevant data och genomföra analytiska utvärderingar av de digtala kampanjerna samt ge feedback på resultat och dina rekommendationer.
 
Som person kombinerar du ett kommersiellt tänkande och förstående för e-com med en analytisk och experimentiell approach som ligger i framkant inom digital marknadsföring. Du har en inre vilja av att hela tiden hålla dig uppdaterad i de senaste trenderna och förändringarna inom fältet och söker konstant nya vägar att förbättra din förståelse för den kompletta kundupplevelsen.
 
För att lyckas så ser vi att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från en liknande position vilket gör att du med lätthet navigerar CMS och e-mail marketing system. Du har även erfarenhet av att driva relevant trafik, har koll på kundbeteenden och A/B tester för att öka konvertering och bästa möjliga kundupplevelse.
 
Låter det som du?
 
Om oss
Interteko Group är en ung e-handelskoncern bestående av moderbolaget Interteko Group AB samt e-handelsbolagen Garphyttan Original AB och ITAB Outdoor. Från ett kontor i centrala Stockholm hanteras marknadsföring, stödfunktioner, produktutveckling och Garphyttans internationella expansion. Antalet medarbetare i koncernen är idag 15 och beräknas växa till 15-20 under 2021.

Vår resa startade hösten 2019 med det egenutvecklade varumärket Garphyttan Original och förvärvet av ITAB Outdoor, en verksamhet som grundades 1980. Interteko Group befinner sig i stark tillväxt och beräknas 2021 omsätta ca 70 MSEK.

Vi är i början av vår resa och Intertekos ambitiösaGarphyttans mål och vision är att följa upp Garphyttans framgångar och bygga Nordens ledande e-handels- och varumärkesgrupp inom Outdoor & Workwearbygga Sveriges nästa stora internationella varumärke inom outdoor med e-handel direkt till konsument som huvudsakliga distributionsmodell. Till vår hjälp har vi vår grundmurade erfarenhet i området, starka investerare och en portfölj med egna brands med stor potential.
 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Johan Bertills på johan@modeverket.se
 
För att söka tjänsten, klicka på  "Ansök".
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.