Placeringsort:
Stockholm


Sista ansökningsdag: 2022-02-06

PROJEKTKOORDINATOR - ACC, ANOTHER CLOTHING CONCEPT

ACC, Another Clothing Concept AB, har sedan år 1988 producerat och levererat företagskläder av hög kvalitet till företag inom olika branscher, allt från service och turism till tung industri. Vi driver stora projekt, både i Sverige och internationellt genom starka nätverk där vi genom åren har knutit flera eftertraktade designers, tillverkare och distributörer till oss. 
 
Vi är ett ägarlett företag, ett litet familjärt team, och vi söker nu en projektkoordinator som inte bara har rätt kompetens utan som likt oss tror på engagemang, lyhördhet och att älska det du jobbar med.
 
ROLLEN
Som projektkoordinator ansvarar du för alla administrativa funktioner för varje individuellt projekt och kund samt att du ständigt utvecklar våra interna processer för att effektivisera vårt arbete.
Rollen är primärt en koordinerande roll där du samordnar med andra funktioner och roller internt såväl som externt inklusive försäljning, design och produktion och du är den som ansvarar för att projektets olika delar hålls inom tidsram.
Du arbetar närmast säljansvarig projektledare och har direkt kontakt med kunden. Du försöker tillgodose och förutse kundernas behov på bästa sätt och du ger bästa möjliga service för att stärka våra långsiktiga affärsrelationer.

ARBETSUPPGIFTER
-      Koordinera samtliga pågående projekt och stötta upp med administrativ support kring projektet.
-      Delta i säljmöten, skapa offerter och vara behjälplig vid upphandlingar.
-      Hantera orderflödet och koordinera med övriga funktioner internt och externt.
-      Aktivt arbeta mot kund för merförsäljning av tjänster och produkter samt utveckla kundrelationer.
-      Koordinera i samråd med kund och externa partners kring logistik.
-      Sammanställa underlag för fakturering.
 
TIDIGARE ERFARENHET
Vi ser gärna att du har arbetat med administrativa uppgifter i en koordinerande roll där du skaffat dig goda kunskaper inom olika affärssystem och Excel.
 
Har du i tidigare roller arbetat i projektform, med försäljning B2B eller om du har erfarenhet från textilbranschen och serviceyrken är detta meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Det vi söker är en prestigelös och affärsdriven administratör som uppskattar att arbeta i en mindre entreprenöriell organisation där du verkligen har möjlighet att vara med och påverka. En person som gillar att ha många kontaktytor och bollar i luften och som älskar att leverera för våra kunder, låter det som du?

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Johan Bertills, johan@modeverket.se
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 
Välkommen med din ansökan!