Placeringsort:
Sverige


Sista ansökningsdag: 2022-08-14

PRODUKTIONSCHEF - HILLEBERG THE TENTMAKER


Vi erbjuder nu en unik möjlighet att få arbeta på ett svenskt familjeföretag med över 50 års historia av att leverera produkter i absoluta världsklass.
 
Hos oss på Hilleberg the Tentmaker är hållbarheten i fokus, vi tar största möjliga hänsyn till miljö och natur och vår personals välmående och trivsel står högst på agendan.
 
Våra produkter kännetecknas av att kvalitet är av största vikt både för oss och för våra kunder som måste kunna lita på att våra tält alltid levererar - under alla förhållanden.
 
Vi är nu inne i en expansiv fas och ser en kraftigt ökande efterfrågan på våra produkter, vi söker därför en person med stort driv, som är prestigelös och som älskar utmaningar till rollen som vår nya produktionschef. Vårt huvudkontor är på Frösön, Jämtland, men du kan utgå från annan ort inom eller utanför Sverige.
 
ROLLEN
Som Produktionschef för Hilleberg Group kommer ditt främsta ansvar vara att säkerställa produktionskapaciteten för att möta efterfrågan. Som chef över produktionen har du övergripande ansvar för att planeringen av produktionen ger bästa möjliga förutsättningar att producera rätt saker i rätt tid och till den höga kvalitet som vi kräver.
 
HUVUDUPPGIFTER
- Ansvara för produktionsplaneringen på samtliga enheter, både i vår egen fabrik och via externa partners
- Säkerställa att produktionen håller tidsplan och möter de höga kvalitetskrav som ställs
- Tillsammans med inköpare säkerställa tillgången av material
- Främja och underhålla leverantörsrelationer, se till att alla produktionsenheter har en tydlig förståelse för Hillebergs produktionsprocesser och kvalitetskrav samt stötta dessa vid frågor
- Koordinera och samarbeta kring produktions- och inköpsfrågor både internt och med externa partners
- Tydligt kommunicera kring produktionsläget, lyfta eventuella förändringar/problem direkt till ledning
- Ansvara för rapportering kring tidshållning, tillgång på material och produktionskostnader
- Tjänsten kräver resande
 
VEM VI SÖKER
Du som person är ansvarsfull, strukturerad och analytisk, du har lätt att ta egna initiativ och arbetar lika gärna självständigt som i grupp.
 
ERFARENHETER
- Du har mycket goda kunskaper inom produktionsplanering
- Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna inom textilindustrin
- Du talar engelska och svenska flytande
- Du har goda datorkunskaper och är en van användare av Microsoft Excel
 
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket, Skandinaviens ledande rekryteringsföretag inom mode, sport och livsstil.
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Johan Bertills, johan@modeverket.se
 
För att söka tjänsten, klicka på ansökningslänken. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
OM FÖRETAGET
Hilleberg the Tentmaker AB är ett familjeföretag som i över 50 år har utvecklat, tillverkat och sålt tält av högsta kvalitet. Över hela världen är Hillebergs produkter förstahandsvalet för krävande tältanvändare och professionella äventyrare. Tälten är konstruerade med optimal balans mellan pålitlighet, hanterbarhet, mångsidighet, livslängd, komfort och låg vikt. Alla produkter är utvecklade i Jämtland med den skandinaviska naturen som inspiration, kravställare och test-arena.
 
Huvudkontoret finns på Frösön och härifrån sköter vi bland annat produktutveckling och försäljning inom Europa. Från kontoret i Seattle, USA hanterar vi marknaderna utanför Europa och marknadsföring för hela organisationen. Tälten tillverkas i Estland i vår egen fabrik och tillsammans med samarbetspartners i Europa.
 
Läs mer på www.hilleberg.com