Placeringsort:
Uppsala


Sista ansökningsdag: 2023-02-05

INKÖPSASSISTENT - KRISS (VIKARIAT)

Kriss är ett väletablerat svenskt varumärke inom dammode, och vi designar sedan 1982 unika och högkvalitativa plagg för den stilsäkra och medvetna kvinnan. Vi säljer idag våra kollektioner via ett eget butiksnät på runt 100 butiker i Skandinavien, Tyskland, Belgien, Schweiz och Österrike, samt via ett växande nät av samarbetspartners. Med mer än 90 % av vår försäljning på export är vi ett internationellt företag, men fortfarande starkt förankrade i vår svenska identitet. Vi söker nu en ambitiös och strukturerad inköpsassistent på vikariat för att förstärka vårt inköpsteam på huvudkontoret i Länna utanför Uppsala.

OM ROLLEN
Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
- orderläggning
- hantering och avmätning av prover
- uppföljning på engelska med leverantörer
- arbete i Illustrator
- måttlistor 

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant utbildning som ex. textilekonom, alternativt några års erfarenhet från en liknande tjänst inom inköp eller produktion
- Är självgående, strukturerad, effektiv och lösningsorienterad
- Har god kommunikativ förmåga och är positiv, prestigelös och värdesätter att arbeta i team
- Har en god förståelse för processen från skiss och prover till färdig produkt samt har ett gott öga för produkter inklusive frågor om färg, mönster och passform
- Behärskar engelska väl i tal och skrift

ÖVRIGT
Placering: Länna, viss flexibilitet finns för distansarbete men majoriteten av tiden på plats.
Startdatum: Februari 2023 och på minst 12 månader.
Du rapporterar till: Ansvarig Design & Inköp

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket, Skandinaviens ledande rekryteringsföretag inom mode, sport och livsstil.
 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss på apply@modeverket.se
 
För att söka tjänsten, klicka på ansökningslänken. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt.
 
Varmt välkommen med din ansökan!