Referenser

Under våra närmare 20 år som rekryteringspartner har vi hjälpt hundratals kunder av olika karaktär, från mindre företag till stora internationella koncerner. Vi presenterar här ett axplock av nyligen genomförda uppdrag och några av de referenser våra kunder gett oss.

Ett urval av våra genomförda uppdrag

Sales Manager
Trade Activation Manager
Sourcing Manager
Säljare
Designchef
General Manager
Key Account Manager
Inköpare
Mönster/Produktionskoordinator
Säljare
International Sales Manager
Sortimentsansvarig
Country Manager Norge
Säljare - Norge
Produktassistent
Säljare
Product Manager
VD
Produktutecklare
Merchandise Planner Manager
Säljare
Retail Sales Manager
Sälj-och Kundsupport
Store Manager

”Samarbetet med Modeverket har från början till slut varit mycket professionellt. Med ett personligt möte började processen där man genom att ställa djupgående frågor skapade sig en gedigen uppfattning av våra behov för att, utöver kravspecifikationen, finna kandidater som skulle passa in i vår företagskultur.

Genom gedigna förintervjuer presenterades intressanta kandidater löpande och uppföljningen skedde både via email och telefon utan fördröjning. Efter en lyckad process anställdes en högpresterande medarbetare och Modeverket följde även upp efter ett par månader för att säkerställa att vi var nöjda.

Jag rekommenderar varmt Modeverket och önskar er lycka till!”

Jacob Dahl, Director of Sales – Nordics
Eton

”Vi brukar anlita Modeverket när vi står inför viktiga rekryteringar till R. Franchetti AB. Detta har vi gjort framgångsrikt genom åren samt nu senast för en nyckelposition inom vårt bolag som Produktchef.

Vi har alltid varit mycket nöjda med samarbetet i stort, urvalet av kandidater, tidsaspekten samt den service vi får.

Modeverket är mycket duktiga på att lära känna oss som företag, vår kultur samt organisation och kan på ett mycket effektivt sätt få fram kandidater som vi vet både kan bidra och passa in. Förtroendet är högt vi ser fram emot fortsatta rekryteringar när behovet uppstår.”

Andreas Franchetti, VD
Franchetti AB

”Vi är supernöjda med vårt samarbete med Modeverket. De har satt sig in i våra behov på ett bra sätt och säkerställer därmed kandidater som matchar vårt behov av både kompetens och rätt personlighet. Dessutom är de enkla att jobba med; snabba, effektiva och träffsäkra”.

Lena Nordin, HR Director
Björn Borg

”Vi är mycket nöjda med samarbetet med Modeverket. De är snabba på att sätta sig in i vårt behov, att välja rätt kandidat och säkerställa en bra leverans från start till mål. Vi anlitar gärna Modeverket igen – både idag och i framtiden”

Anna-Carin Stackelberg, VD
Pearls for Girls/PFG of Sweden AB

”Vi använder oss av Modeverket för att deras rekryteringsprocess passar vårt företag väldigt bra. Vi har fått hjälp med rekrytering av flera olika kompetenser såsom designer och säljare, vilket visar på Modeverkets bredd. Modeverkets personal är kompetenta, professionella och väldigt trevliga att jobba med.”

Tomas Robling
AB GW Greiff & Co