MOOSE KNUCKLES - BUTIKSCHEF

Vi söker en butikschef för omgående start till trendiga kanadensiska lyxvarumärket Moose Knuckles pop-up butik på Kungsgatan 5 i Stockholm. Är du en person som älskar försäljning & service? Förstår du vad det innebär att sälja ett premiumvarumärke till en primärt ung målgrupp? Är du tillgänglig omgående och letar efter en chans att visa vad du går för? Skicka i så fall in en ansökan eller hör av dig till oss på info@modeverket.se. Anställningen löper t.o.m mars 2021.Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss på info@modeverket.se För att söka tjänsten, klicka på "Ansök". Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!Brand history Since 1921, our family has been protecting Canadians from the cold – a relentless quest that founded Moose Knuckles Canada in 2009. The brand was built on the belief that we could make the leanest, toughest and most luxurious sportswear in the world. We engineer Canadian know-how, grit and heritage into every fiber, stitch and zipper. We stand by our impeccable tailoring, ethically sourced materials and premium hardware. Coupled with proven performance and a unique perspective, Moose Knuckles is an exceptional outerwear brand available across the globe.We are a family, a community, a tribe, and we wear it on our sleeves.
Stockholm
Sista ansökningsdag: 2020-11-08
Läs mer här

PARTNER TILL FRÖKEN SÖT MUNSKYDD

Fröken Söt har på kort tid nått stora framgångar med sina munskydd både i Sverige och internationellt och har synts på bl.a CNN och i fransk TV. Munskydden består av tre lager tätvävd bomull varav ett lager är en filterficka, i enlighet med WHO’s rekommendationer. Munskydden är återanvändbara, tvättbara, välsydda och finns både i enfärgat och i färgsprakande mönster. Vi söker nu en partner för att utveckla försäljningen nationellt och internationellt både online och i fysisk handel.Vi söker dig som - Har goda erfarenheter av försäljning till butik och ett gediget kontaktnätverk både inom och utanför Sverige- Har erfarenhet från e-handel och marknadsföring digitalt- Är självgående och ser möjligheter- Har möjlighet att komma igång omgående och som ser detta som sin nästa utmaning! Ansökan För att ansöka, skicka din ansökan till info@frokensot.com.För frågor kring tjänsten, kontakta Jenny Ohlsson på 0707775344. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!Om Fröken Söt Efter ett kraschat kärleksförhållande i början av 2000-talet hängde Jenny med två kompisar till Asien. Det som skulle bli ett halvårs resande runt i Asien krympte till knappt två månader då Jenny och exet lappade ihop förhållandet med samtal över dåliga telefonledningar och mail på hackigt internet mellan powercuts. Där stod hon alltså i Indien med en jäkla massa pengar över från den outnyttjade resekassan. En tanke som hade funnits under tidigare resor i Asien gjorde sig åter påmind, nämligen att köpa metervis av de färgsprakande mönstrade tygerna och sy upp kläder och sälja i Stockholm. Sagt och gjort. Med fullproppade väskor och ett bultande hjärta återvände hon hem till Södermalm. De färgglada mönstrade kläderna blev populära och såldes främst till småbutiker runt om i Stockholm men snart även till resten av Sverige. På designmarknaden Street vid Hornstull gjorde kläderna succé och Jennyförstod att drömmen om ett eget klädmärke var verklig och på riktigt. Fröken Söt föddes nere på Hornstull strand. I ruskiga november 2008 öppnades ett krypin på Götgatan 9, Södermalms paradgata, och där finns Fröken Söt kvar än idag!
Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-11-15
Läs mer här

BRAND MANAGER - COLUMBIA

Columbia är ett av världens största varumärken inom segmentet Outdoor. Varumärket har ett gediget arv och historia, vilket ger oss autenticitet och tyngd. Riktningen framåt är att vi ska återta vår rättmätiga plats på den svenska marknaden. Vi söker nu en nyckelperson till vårt team i form av en Brand Manager, din roll kommer att vara av största vikt för en lyckad satsning och för att nå våra mål. Vi erbjuder god stämning, medryckande utmaningar och stora möjligheter till att bidra och att utvecklas. Som Brand Manager är du övergripande ansvarig för ett varumärke och ditt huvudansvar är att förvalta och förädla varumärket, maximera försäljningen och förbättra samtliga processer för att möjliggöra detta. Du kommer, tillsammans med ditt team, ansvara för försäljning, inköp, marknadsföring, kund- och leverantörsrelationer, administration och Customer service. Din roll fokuserar på att få alla dessa funktioner att arbeta på bästa vis tillsammans för att växa varumärket. Det finns stor möjlighet att påverka och sätta din prägel på hur vi arbetar internt och externt. Du är övergripande ansvarig för kommunikationen av varumärket och förväntas att strategiskt stärka varumärket och vara proaktiv i ditt tänkande. Eftersom du har ett tydligt resultatansvar krävs det att du som person gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Planering och upprättande av försäljningsbudget samt löpande uppföljningar, analyser och rapportering av resultat är en viktig del av arbetet. ARBETSUPPGIFTER- Ansvara för försäljningsbudget, uppföljning och rapportering, och det löpande arbetet med detta tillsammans med säljare och partners- Direkt delta i säljarbetet- Kontakt med och ansvarig för relationen till kunder, leverantörer och andra samarbetspartners- Ansvarig för att planera och genomföra säljmöten med kunder och samarbetspartners- Personalansvar för övriga medlemmar av ditt team PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONERDu är strukturerad och noggrann, och kan hålla många olika uppgifter igång samtidigt. Mycket hög analytisk och strategisk förmåga och vana att arbeta insiktsdrivet. Förmåga att se affären, älska siffror och är driven av mål. Du trivs med att ha mycket ansvar och fatta beslut. Du trivs att arbeta i högt tempo och klarar av höga krav. Du har dokumenterad relevant bakgrund, helst inom branschen. Områden du har arbetat inom kan vara: - Försäljning- Produktion/inköp- Marknad Din samarbetsförmåga är av största betydelse då du är ett naturligt bollplank mot övriga i teamet. Du har mycket god kommunikationsförmåga, och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, på svenska och engelska. Du är prestigelös och drivs av att arbeta såväl strategiska som operativa frågor. Tjänsten är baserad i Stockholm och en del resor förekommer i tjänsten. För att ansöka skicka din ansökan till jobb@mno.se
Stockholm
Sista ansökningsdag: 2020-11-08
Läs mer här

E-COM MANAGER

Shepherd of Sweden söker en E-Com Manager, där du blir ansvarig för att leda, driva och utveckla bolagets E-handel. I rollen ligger resultat- och budgetansvar samt affärsutveckling. Du har ett brett ansvar inom såväl strategiska frågor som taktiskt operativa där god förmåga att planera och prioritera är av stor vikt för att lyckas i rollen. 2017 startade Shepherd sin E-handel som ett led i företagets multichannel-strategi och som grund för internationell etablering. E-handel idag är ett av företagets prioriterade områden för tillväxt. Övergripande arbetsuppgifter: - Strategi och affärsutveckling - Försäljnings- och resultatansvar - Budgetering & uppföljning - Uppföljning och analys av försäljning och nyckeltal - Delaktig i upphandling mot leverantörer - Kundservice - Projektledning - Produktinfo och bilder i samarbete med marknad - Content och storytelling i samarbete med marknad - Digital kommunikation i samarbete med marknad - Samt i övrigt vanligt förekommande uppgifter inom E-handel - Erfarenhet av SEO/SEM - Positivt om du har vana av CMS samt kunskaper inom in River/PIM - God kunskap i google analytics. Din profil Som person är du social, engagerad och driven. Du är noggrann och organiserad i ditt arbete och prestigelös, stresstålig och entreprenöriell.Du är en person som har lätt för att ta beslut och med förmåga att driva på frågor inom ditt område. Du samarbetar nära med andra avdelningar internt samt med externa partners. Du har några års erfarenhet av liknande roller och god kunskap om plattformar inom E-handel. Erfarenhet av detaljhandel i allmänhet är meriterande. Shepherd erbjuder ett spännande och utmanande jobb att utveckla ett internationellt varumärke i ett intressant skede i handeln. Du skall obehindrat kunna kommunicera i Engelska och gärna i andra språk. Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Modeverket. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Helena Wahlgren (helena@modeverket.se) För att söka tjänsten, klicka på "Ansök". Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast den 30 oktober. Välkommen med din ansökan!
Svenljunga
Sista ansökningsdag: 2020-10-30
Läs mer här